Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy fogyak le par nap alatt?

Hogy fogyak le par nap alatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 15 eves vagyok. Mindig is koszkodtem a sulyommal. 98lg- voltam. Most 2015 ben elkezdtem fogyokurazni. Mara 77 kg vahyok es 174 cm. Ket nap mulva megyek strandta es meg mindig nagyon kover vahyok. Nem tudtok valami gogy fogyokurat? Csak jogy egy par kg ot ledobjak.... Elore is koszonom. ( bocsanat a helyesirasi hibakert) 15\L

2015. ápr. 5. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Lassan és folyamatosan akarjál lefogyni, különben nem lesz ideje a bőrödnek összehúzódni, és lógni fog rajtad, mint egy ócska zokni. Nem hirtelen híztál meg, ne is akarjál hirtelen lefogyni.
2015. ápr. 5. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez a pár napos fogyás dolog állandó életmód kérdése, meg hónapoké-éveké :)
2015. ápr. 5. 17:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Pár nap alatt legfeljebb 1 kg-ot tudsz leadni. Ha ennyit fogytál, akkor tudod hogy kell csinálni. Este ne egyél szénhidrátot, max. 12 főtt kemény tojást, zöldséget. A csokit az ünnepek alatt meg se kóstold!
2015. ápr. 5. 17:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Sehogy. Ha két napig méregtelenítesz, akkor is csak azért "fogysz", mert a beleidben lerakódott cuccok kiürülnek, de ez nem fogyás, csak méregtelenítés.

Gyorsan lefogyni nem lehet, életmódot kell váltanod, ha meg akarsz szabadulni a fölös kilóktól, és az is csak lassan fog menni.

2015. ápr. 5. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!