Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rettegek a drogosoktól? (16/L)

Rettegek a drogosoktól? (16/L)

Figyelt kérdés

Rettentően félek tőlük. A gondolatuktól, belegondolni egy droghatás alatt álló ember rohamaiba, meg a drogok hatásától...meg úgy a drogoktól.

Nem is tudom talán ösztönös.

Meg ha belegondolok, hogy valaki a közelemből drog használó lenne, akkor is menekülnék. Ha családomból történne valakivel (bár erre bődületesen kicsi az esély) talán segítenék...de ha bele gondolok rohannék ezektől az emberektől.

Ti nem tapasztaltok ilyet?

(értelmes kommenteket várok! Köszönöm!)

2014. szept. 25. 20:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ki számít nálad drogosnak?

Aki alkesz vagy dohányos vagy anyukád, mert minden reggel kávét iszik?

Gondolom valami hatalmas butaságot láttál, olvastál és úgy képzeled el, hogy minden "drogos" egy örjöngő, közveszélyes őrült aki baltával rohangál (természetesen táskás szemekkel egy fekete vagy szürke kapucnis pulcsiban).

2014. szept. 26. 00:19
 2/9 cli_hlt ***** válasza:
100%

Ez azért van, mert kevés az infód a "drogosokról".

Ha a definíció az, hogy a "drogos az, aki fogyasztott kábítószernek minősülő anyagot", nos, akkor én is drogos vagyok.

Kérdezz tőlem nyugodtan, beszélgessünk, hátha megnyugszol :)

2014. szept. 26. 07:33
 3/9 cli_hlt ***** válasza:
Elijesztettelek? :)
2014. szept. 27. 14:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Én sose éreztem ilyet. Mondjuk én nem egy embert ismerek , aki pl füvezik... Nincs miért rettegned tőlük. Észre sem veszed, hogy drog hatása alatt állnak. Sőt mondok jobbat. A környezeted 90%-a füvezik... Szerintem nincs semmi gond vele, mondjuk én kivonnom magam ebből. Nem szeretnék függni. De pl 2 éve az akkori párom terjesztő és fogyasztó volt. Ő ezt a szar biot nyomta. Na attol idegbeteg volt, ha nem volt éppen.

21/L

2014. szept. 28. 11:45
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
RETTTTTEGJ TOLEM ;) Vigyázz este hazafele
2014. szept. 28. 14:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Na és akkor ehhez mit szóltok? [link]
2014. okt. 4. 10:19
 7/9 anonim válasza:
Én is így vagyok. Párizsban voltam nyaralni és ott a tömött metróra bejött 3 full bedgrogozott srác, kicsit beparáztam tőlük, mert ott ordítoztak meg löködték egymást.
2014. okt. 4. 16:23
 8/9 cli_hlt ***** válasza:
88%

Az előtte-utána képeken szereplő embereknek a szerhasználat csak az egyik problémájuk.

A metamfetamin pedig csak EGY szer.

Nincs olyan, hogy "drog", és olyan sincs, hogy "tipikus drogos".

Amitől ti féltek, azok a kiszámíthatatlan - többnyire inkább részeges, mint drogos - csavargók.

Ezeket a képeket azért társítjátok a kábítószerhez, mert a drogháborús propaganda ezt nyomja évtizedek óta.

2014. okt. 7. 16:20
 9/9 anonim ***** válasza:
94%
Félj inkább a részeg csövesektől. A drogosoktól ne. Aki szer hatása alatt van, az elvan a kis világában, szerintem rád sem nézne.
2014. nov. 3. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!