Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rettegek hogy elkapom ezt a...

Rettegek hogy elkapom ezt a hányós hamsenéses vírust. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sokan betegek mostanában, rám az a jellemző hogy kb 3évente kapom el ezt a vírust...még alig 2,5év telt el az utolsó ilyen betegségem óta...tavaly ilyenkor anyum kapta el, apum is, viszont én szerencsére nem. Azóta mindig kezet mosok...Ha gondosan kezet mosok mindig, akkor kevesebb esélye lehet hogy elkapjam? Én mégegyszer már tuti nem bírnám ki azt a sok hányást... Meg egyébként idáig rajtam még mindig este jött ki, mi lesz ha 1x nappal mondjuk fősulin? Ott behánynék mindenki előtt...de úgytudom többnyire éjszaka jön ki mindenkin...ááá félek nagyon már beképzelem lassan magamnak :'(
2014. ápr. 21. 23:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kevesebb az esélye, hogy elkapod. Nagyon nem tudsz mit tenni.
2014. ápr. 22. 00:10
 2/4 anonim ***** válasza:
a rota vírus a széklettel terjed. szomorú belegonfolni, de az emberek kezén több kevesebb széklet akad rengetegszer, még ha nem is látható mennyiség... ha csak megvakarja mert viszket, 10 perc mulva meg kezet fog valakivel... moss mindig kezet, vegyél kézfertõtlenítõ fojadékot és bármit megfogsz, fõleg kilincs, busz kapaszkodó, lépcsõkorlát, ilyenek után mindig fertõtleníts...
2014. ápr. 22. 09:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Tényleg inkább éjszaka szokott kijőnni! Ha nappal jönne rád mondjuk a suliban akkor sincs semmi! Sok kismamával is élöfordul hogy nyilvános helyen jön rá. Ez van, nem tehetnál róla! Bezzeg az nem szokott titeket zavarni ha részegen nyilvános helyen hánytok....
2014. ápr. 22. 09:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát kikérem magamnak...életemben még 1x sem voltam részeg !
2014. ápr. 22. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!