Rettegek a vérvételtől, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Maga a tű látványa is kiborít, de a legrosszabb mikor érzem hogy lüktet a vér kifele.
Teljesen bepánikolok, a gondolattól is most is könnyezik a szemem.
20 éves vagyok, mit tehetnék hogy kicsit lenyugodjak, mert holnapután muszáj leszek menni.
2014. júl. 29. 17:48
1/4 anonim válasza:
Ne nézd a tűt, ne nézz semmit, csukd be a szemed és gondolj valami szépre! Mondanám, hogy vegyél be egy dilibogyót, de nem tudom milyen vizsgálatok lesznek, és kihathat az eredményre! A vér lüktetését se érezheted, hiszen nem artériából, hanem vénából vesznek vért, vákuumos rendszerrel, és az nem lüktet.
Késő van már, de egyszer sétálj be a Tűzoltó utcai gyermekklinikára, ahol a 2-3 éves gyerekektől hetente vesznek vért, és azok se ájuldoznak!
3/4 A kérdező kommentje:
nem ájuldozok, csak bepánikolok, reszketek, sokkos állapotba kerülök, amikor utoljára voltam pár éve akkor apám kezét fogtam és úgy belevágtam a körmöm a kezébe, hogy kivérzett a keze több helyen
2014. júl. 29. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!