Rettegek a repüléstől, viszont a barátnőm felajánlotta, hogy megveszi nekem a repjegyet, csak kísérjem el egy 2 heti kiruccanásra. Valahogy leküzdhető a félelem, vagy mire számíthatok egyáltalán az egésztől?
Londonba mennénk, nemrég vetette fel az ötletet a legjobb barátnőm, hogy mi lenne ha... Persze, szeretnék kimenni, ezt neki is megmondtam, de egyből az ugrott be, hogy; repülő. Én meg még repülő közelében sem voltam soha, és egyszerűen tartok tőle. Attól, hogy gyors, hogy rosszul leszek, hogy bepánikolok felszálláskor.
Ha megosztanátok a tapasztalatitokat, az nagyon jó lenne.
Ha már felszállt a gép, lehet érezni, hogy bitang gyorsan megy, vagy olyan, mintha pl kint ülnék a padon? :D
Busszal esélytelen, hosszú az út, ragaszkodik a géphez.
Hatalmas baromság lenne, ha a repülés miatti félelemből adódóan mondanád le az utat, főleg, hogy állják a repülőjegyet. Igen, lehet, hogy lezuhan, de könyörgöm, annak, hogy egy figyelmetlen autós a reptérre menet üt el titeket, sokkal nagyobb a statisztikai valószínűsége.
Ha nem vagy hozzászokva a repüléshez, először furcsa érzés lesz. A felszállás szakaszában lehet érezni, hogy "megy" a gép, amikor beáll az utazómagasságra, már tényleg olyan, mintha ülnél egy álló buszban. Ha nagyon félsz, vegyél be egy enyhe nyugtatót. Esetleg megkérheted a sztyuvit, hogy meséljen neked egy kicsit a repülésről, mert először repülsz és félsz :) Az utasok nyugtatása is benne van a munkaköri leírásukban, de tényleg :)
Mitől félek?
Magától az érzéstől. Azon nem lovagolok, hogy le fog zuhanni, abszolút felesleges. Csak mégis... idegen az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!