Más is fél a vérvételtől?
Én is 23 évesen mentem "először" (nem emlékszem a legutóbbi alkalomra annyira régen volt). Én is tartottam tőle. A nővér nagyon tudott valamit, mert a szúnyog csípés kellemetlenebb volt, és nem hittem el neki, hogy megszúrt a tűvel.
A könyöknél vékony a bőr, és nagyon vékony tűt használnak, így tényleg minimális beavatkozás lett a vérvétel. Akkor macerás a dolog, ha az embert napi szinten szúrják.
Általában meg szokták kérdezni, de ha mégsem, akkor szólj, hogy ájulós vagy és akkor elfektetnek, úgy veszik le a vért. Egyébként ne félj. Pikk-pakk túl leszel rajta és majd mosolyogsz rajta, hogy ettől fostál ennyire? :)
Én csak az eredménytől szoktam félni mindig, pedig magától a procedúrától nem, pedig volt már néhány kellemetlen is. :)
Sajnálom, hogy ilyen rossz élményt szereztél. :(
Normális helyen nem így működik, ott kedvesek az emberek, és ha látják, hogy rosszul vagy, foglalkoznak veled. A helyedben ezt nem hagynám szó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!