Sos, rettegek a vérvételtől?
Figyelt kérdés
Én tuti kirántom magamból a tűt és hányok. Semmi idegrendszerem már este már sírtam ez miatt. Hogyan nyugodjak le remegek nagyon. ?18/L2013. nov. 15. 06:30
1/6 anonim válasza:
Attól félsz hogy fáj? Nyugi, nem fáj, csak egy kics csípésszerűt fogsz érezni, és kb eltart 30 mpig. Ha egyszer megtapasztalod hogy milyen, utána már nem fogsz félni. Ha meg félsz a vértől nenézz oda!
Na túlélted??
2/6 anonim válasza:
Így van! Elég ha az nézi aki, veszi :)
Előtte pedig szóljál,hogy rosszul szoktál lenni. Akkor számítanak rá és megteszik az óvintézkedéseket.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem maga a dolog aggaszt ismeretlen hely,ismeretlen emberek és ezek a vámpírok lecsapolnak. Meg inkább ideegs szoktam lenni de nagyon remegek hányingerem van ez aggaszt nagyon :S Nemsokára indulok.
2013. nov. 15. 07:36
5/6 A kérdező kommentje:
túléltem és hát ez semmi.. még csak rosszul se lettem egyáltalán pedig fél órát sétáltam haza utána
2013. nov. 15. 10:17
6/6 anonim válasza:
Borzasztó egyszerű. ki kell kerülni az orvosokat, kórházakat nagy ívben. Én 30 éve nem jártam ilyen helyen, így nincs is aki összeszurkáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!