Milyen tuti módszer van arra, hogy ne ájuljak el a vérvételtől?
Kimondhatatlanul rettegek tőle. ELmondom, hogy mit csinált, szóval mi nem vált be.
Sokat ittam reggel, hogy oké legyen minden, persze vizet. Próbáltam magam nem rástresszelni, nem egyedül mentem, velem volt édesanyám. Behívtak, bementem. Én még azt sem néztem, hog hogyan veszik le másoktól a vért, mert ugye sorba kellett állnunk. Mikor r én jöttem, becsuktam a szemem, még a kzemmel is eltakartam és a fejemet is elfordítottam. A tűt nem éreztem, komolyan nem fájt, csak a fertőtlenítő hidegségét éreztem. De abban a pillanatban, hogy belémszúrta a tűt, ott a székben elkezdett zsobigni a fejem, rosszul lettem. Kimentem, és el is ájultam ott a váróban.
Tehát nekem az nem vált be, hogy ne figyeljek oda meg ne nézzek oda.
De akkor mégis mit kéne csinálni ?
ui: Olyan vagyok, hogy múltkor azért feküdtem ki, mert valahogy elvágtam az ujjam, amit nem vettem észre. Nyúltam fel a polchoz valamiért, akkor láttam, hogy csupa vér a kezem, és a földön keltem fel.
Ez mitől lehet ? Vagy emiatt vagyok érzékeny a vérvételre is ?
Kérd meg őket, hogy hagy feküdjél le vérvétel után és legyen nálad valami magas cukortartalmú étel (csoki és cola) amit vérvétel után azonnal megeszel.
Nekem ez segített.
Kösz a "megértést". Pont ez nem várná az ember egy eü. dolgozótól...
Többieknek köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!