Pánikbeteg vagyok. Mit tegyek?
Jársz orvoshoz? A párom is ezzel küzd, pszichológushoz jár, már 3 hónapja tart a kezelés, és egész jól haladunk. Igen, haladunk, mert ezzel nem egyedül küzd, rám is hatással van a dolog, az én életemet is befolyásolja egy-egy pánikroham.
Ő sajnos kapott nyugtatót, ne hidd, hogy ez mindent megold, mert ugyan kevesebb a roham, de lényegében azért, mert amikor nem dolgozik, szinte csak alszik. Ráadásul az első két hétben, amikor elkezdte a gyógyszert, minden sokkal rosszabb volt, még mentőt is kellett hívni az egyik roham miatt. A mellékhatásokat meg se említem.
Valaki itt dr Szendi Gábor munkásságát kritizálja. Csak nem egy gyógyszertáros, akinek az az érdeke, hogy minél több nyugtató tabletta fogyjon a patikájában???
Vagy az is lehet, hogy egy gyógyszergyár ügynöke, akinek szintén csak az a fontos, hogy mennél több gyógyszert tudjon eladni.
Hogy a beteg belehal a sok gyógyszerszedésbe? Ez nem érdekli ezeket, csak a profit!
"Hülyeségeket nem kéne megosztani egy beteg emberrel, a Szendi Gábor-féle maszlagot nyugodtan hagyd figyelmen kívül.
Aztán majd beesik ide egy dianetikás is, hogy a marhaságait szórja."
Ki vagy te, aki Dr Szendi Gábort mered bírálni?
Hogyha kalácsot nem tudsz adni, akkor hülyeségeket ne firkálj ide!
Már megint azok osztják az észt - Szendivel karöltve - akik a büdös életben nem estek át ezen, de legfőképpen nem szedtek ilyen gyógyszert. Én szedtem és segített!
Marhaság, hogy a nyugtató így káros, meg úgy. Lenyom, persze, az a dolga, ezért kell éppen csak annyit szedni, amennyit pont muszáj. Az antidepresszáns meg végképp nem okoz függőséget és hat! Mellékhatások, ha-ha. Még a legdurvábbak is sokkal enyhébbek, mint azok a rohamok és szorongás, ami az antidepi nélkül van. Ez a mérleg 2 serpenyője, ezeket kell mérlegelni.
Egy nem gyógyszerész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!