Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pánikbeteg vagyok. Mit tegyek?

Pánikbeteg vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 hete pánikbetegséget diagnosztizáltak nálam. Gyógyszert nem kaptam, csak MagneB6-ot, meg citromfű teát..itthon a napokban már semmi bajom volt, de emberek között egyszerűen képtelen vagyok megmaradni. 2 hét hiányzás után, ma mentem suliba, de már 1. órán rosszul lettem, még hánytam is. Csak sírni tudok már, hogy soha nem lesz ennek vége. :( Mit csináljak? Lehet mér normális életem, vagy nyugtatóznom kell magam életem végéig?! :'( Segítsetek!!
2014. szept. 15. 09:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jársz orvoshoz? A párom is ezzel küzd, pszichológushoz jár, már 3 hónapja tart a kezelés, és egész jól haladunk. Igen, haladunk, mert ezzel nem egyedül küzd, rám is hatással van a dolog, az én életemet is befolyásolja egy-egy pánikroham.

Ő sajnos kapott nyugtatót, ne hidd, hogy ez mindent megold, mert ugyan kevesebb a roham, de lényegében azért, mert amikor nem dolgozik, szinte csak alszik. Ráadásul az első két hétben, amikor elkezdte a gyógyszert, minden sokkal rosszabb volt, még mentőt is kellett hívni az egyik roham miatt. A mellékhatásokat meg se említem.

2014. szept. 15. 11:16
 12/15 A kérdező kommentje:
Holnap után-ra kaptam időpontot pszichológushoz, szóval még ezután fogok járni. De addig a sulival nem tudom mit csináljak, már több, mint 50 óra hiányzásom van és még csak szeptember van! De így nem tudok meglenni. Uhh, akkor még jó, hogy nem kezdtem el gondolkodás nélkül nyugtatózni magam...
2014. szept. 15. 11:19
 13/15 anonim válasza:

Valaki itt dr Szendi Gábor munkásságát kritizálja. Csak nem egy gyógyszertáros, akinek az az érdeke, hogy minél több nyugtató tabletta fogyjon a patikájában???

Vagy az is lehet, hogy egy gyógyszergyár ügynöke, akinek szintén csak az a fontos, hogy mennél több gyógyszert tudjon eladni.

Hogy a beteg belehal a sok gyógyszerszedésbe? Ez nem érdekli ezeket, csak a profit!

2014. szept. 16. 17:56
 14/15 anonim válasza:

"Hülyeségeket nem kéne megosztani egy beteg emberrel, a Szendi Gábor-féle maszlagot nyugodtan hagyd figyelmen kívül.

Aztán majd beesik ide egy dianetikás is, hogy a marhaságait szórja."

Ki vagy te, aki Dr Szendi Gábort mered bírálni?

Hogyha kalácsot nem tudsz adni, akkor hülyeségeket ne firkálj ide!

2014. szept. 16. 18:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Már megint azok osztják az észt - Szendivel karöltve - akik a büdös életben nem estek át ezen, de legfőképpen nem szedtek ilyen gyógyszert. Én szedtem és segített!

Marhaság, hogy a nyugtató így káros, meg úgy. Lenyom, persze, az a dolga, ezért kell éppen csak annyit szedni, amennyit pont muszáj. Az antidepresszáns meg végképp nem okoz függőséget és hat! Mellékhatások, ha-ha. Még a legdurvábbak is sokkal enyhébbek, mint azok a rohamok és szorongás, ami az antidepi nélkül van. Ez a mérleg 2 serpenyője, ezeket kell mérlegelni.

Egy nem gyógyszerész

2014. dec. 14. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!