Lehet panikbeteg vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mar egy eve, is van amikor az elso tunetek meg voltak, de akkor nem vettem komolyan ezt az egeszet. Honapok ota nem eltetm at semmi ilyen erzzest, most viszont ismet ram tort. A tunetek: gyomorfajas, heves szivveres, halalfelem, es nem nem tudok meg allni egy helybe.Ami a legrosszabb, este mikor lefkszem akkkor erzzem ezt. Hetfon megyek a csalad orvosomhoz, mert mar elviselhetetlen, es van egy 4 eves kisfiam is, es ezert sem akarom tovabb huzni ezt a rossz erzest.2014. máj. 29. 17:03
1/5 anonim válasza:
el kell menni orvoshoz, gyógyszerekkel segít, de azokat max fél évig szabad szedni, mert függőséget okoznak és hatástalanná válnak.
sokkal inkább a természetes megoldásokat kellene választani, terápiák, gyógykapszulák, teák, meditáció, sport, ilyenek. legfőképp a stressz kerülése.
3/5 A kérdező kommentje:
kb 30 percet
2014. máj. 29. 17:55
4/5 A kérdező kommentje:
Honapok ota nem erezztem, most csak ugy jott ujra.
2014. máj. 29. 17:56
5/5 anonim válasza:
Akkor elvileg az nem pánikbetegség. Nekem az orvos azt mondta, hogy 1-1 ilyen pánikroham maximum 10-12 percig tart.
Nem vagyok orvos, ezt nekem is a pszichiáter mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!