Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Annyira kellemetlen, már nem...

Annyira kellemetlen, már nem bírom. Pánikbeteg lennék?

Figyelt kérdés

Kb egy éve tart nálam, és legtöbbször a suliban tör rám.

30-40 percenként pisilnem kell. Amikor kezdődött ( az első 2-3 hétben ) mindenhol rám jött a buszon az utcán egy étteremben. El is mentem vele orvoshoz aki laborba küldött és megállapította nincs szervi problémám, majd felírt

( felfázás ellen ) antibiotikumot amit be is szedtem.

Hónapok sora alatt meg tanultam valamelyest kezelni. Csak az iskolában jön rám, órán és néha olyan körülmények között ahol nincs alkalmam kimenni a mosdóba.

Kérlek, segítsetek mondjátok el tapasztalataitokat vagy véleményeteket ezzel kapcsolatban.

Ha 2 dl vizet iszok az után is épp úgy kell épp úgy "locsog" mint ha 2 litert ittam volna. De van mikor csak az ingert érzem és alig kell.

Suliból is többször haza kellett jönnöm , mert már nem bírtam attól rettegve hogy 20 évesen bepisilek.

2014. ápr. 14. 15:16
 1/7 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzá, hogy a cukrom normális, mert mértem.
2014. ápr. 14. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy orvos azt mondta, hogy ez hiperaktív húgyholyag, de tovább nem firtattam. Valamit ezen az úton lehetne kezdeni.
2014. ápr. 14. 16:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem vagy izgulós? Nem történt esetleg valami akkor mikor ez elkezdődött?

Én pl. olyan vagyok, megyek bárhova főleg ha picit messzebb (ez a messzebb lehet akár 15 km-re is csak), akkor elmegyek előtte pisilni, mert tudom, hogy úgyis rámfog jönni. De tuti, hogy mire odaérek már kell is pisilnem. A férjem mindig mondja hogy rosszabb vagyok mint a gyerekek. :) De mindig ez van, nem tehetek róla. Mintha a tudat alattim csinálná ezt velem. Nem szeretek máshol elmenni wc-re, ezért megyek el itthon. Aztán mintha az agyam viccelne meg ezzel,hogy kicseszik velem, hogy akkor is elmész! :D Komolyan nem tudok másra gondolni,hogy ezt az idegek csinálják vagy, az agyam szórakozik velem.

Te is már előre stresszelsz ezen, szerintem neked is ettől van..

2014. ápr. 14. 16:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Még annyit,hogy én voltam pánikbeteg. Az nem ilyen. Az ezerszer rosszabb, annak más tünetei vannak..az a pokol.
2014. ápr. 14. 16:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Amikor kezdődött épp suliban voltam órán, és nem történt semmi különös , azt hittem felfázás.

Mit tudnák ellene tenni, ötletek? az se megoldás ha nyugtatókat szedek...

A háziorvosomat fel akarom keresni

2014. ápr. 15. 07:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Menj el minden óra előtt wc.re. Ha nem segit akkor keress fel egy veseorvost. Ha ott nem találnak bajt, akkor csakis idegi alapon lesz.
2014. ápr. 15. 13:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat
2014. ápr. 15. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!