Annyira kellemetlen, már nem bírom. Pánikbeteg lennék?
Kb egy éve tart nálam, és legtöbbször a suliban tör rám.
30-40 percenként pisilnem kell. Amikor kezdődött ( az első 2-3 hétben ) mindenhol rám jött a buszon az utcán egy étteremben. El is mentem vele orvoshoz aki laborba küldött és megállapította nincs szervi problémám, majd felírt
( felfázás ellen ) antibiotikumot amit be is szedtem.
Hónapok sora alatt meg tanultam valamelyest kezelni. Csak az iskolában jön rám, órán és néha olyan körülmények között ahol nincs alkalmam kimenni a mosdóba.
Kérlek, segítsetek mondjátok el tapasztalataitokat vagy véleményeteket ezzel kapcsolatban.
Ha 2 dl vizet iszok az után is épp úgy kell épp úgy "locsog" mint ha 2 litert ittam volna. De van mikor csak az ingert érzem és alig kell.
Suliból is többször haza kellett jönnöm , mert már nem bírtam attól rettegve hogy 20 évesen bepisilek.
Nem vagy izgulós? Nem történt esetleg valami akkor mikor ez elkezdődött?
Én pl. olyan vagyok, megyek bárhova főleg ha picit messzebb (ez a messzebb lehet akár 15 km-re is csak), akkor elmegyek előtte pisilni, mert tudom, hogy úgyis rámfog jönni. De tuti, hogy mire odaérek már kell is pisilnem. A férjem mindig mondja hogy rosszabb vagyok mint a gyerekek. :) De mindig ez van, nem tehetek róla. Mintha a tudat alattim csinálná ezt velem. Nem szeretek máshol elmenni wc-re, ezért megyek el itthon. Aztán mintha az agyam viccelne meg ezzel,hogy kicseszik velem, hogy akkor is elmész! :D Komolyan nem tudok másra gondolni,hogy ezt az idegek csinálják vagy, az agyam szórakozik velem.
Te is már előre stresszelsz ezen, szerintem neked is ettől van..
Amikor kezdődött épp suliban voltam órán, és nem történt semmi különös , azt hittem felfázás.
Mit tudnák ellene tenni, ötletek? az se megoldás ha nyugtatókat szedek...
A háziorvosomat fel akarom keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!