Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pánikbeteg vagyok. Mit tegyek?

Pánikbeteg vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 hete pánikbetegséget diagnosztizáltak nálam. Gyógyszert nem kaptam, csak MagneB6-ot, meg citromfű teát..itthon a napokban már semmi bajom volt, de emberek között egyszerűen képtelen vagyok megmaradni. 2 hét hiányzás után, ma mentem suliba, de már 1. órán rosszul lettem, még hánytam is. Csak sírni tudok már, hogy soha nem lesz ennek vége. :( Mit csináljak? Lehet mér normális életem, vagy nyugtatóznom kell magam életem végéig?! :'( Segítsetek!!
2014. szept. 15. 09:43
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
még*
2014. szept. 15. 09:45
 2/15 anonim ***** válasza:

Szedd a MagneB-t. Majd lesz hatasa, nem azonnal.

Nyugtatot ne szedj.

2014. szept. 15. 09:48
 3/15 A kérdező kommentje:
2 hete szedem, napi 3 tablettát. Ennyi idő alatt kellene, hogy hatása legyen, nem? Már sajnos csak a nyugtatóban bízok (még nem szedem). Ma reggel bevettem a MagneB6-ot, ittam rá egy bögre citromfű teát, és teljes lelki nyugalommal elindultam suliba...ahogy beértem, csak erre az átkozott rosszullétre tudtam gondolni, hiába próbáltam uralkodni rajta. Ettem, ittam, beszélgettem, figyeltem a levegővételre...aztán a mosdóban már majdnem összeestem. Ez egy rémálom!
2014. szept. 15. 10:05
 4/15 anonim ***** válasza:

Szendi Gábor:

A pánik és a pszichiátriai gyógyszerek

A pánik a pszichiátria által betegséggé mitizált, evolúciósan kialakult félelmi reakció. Normál életjelenségeket nem kezelni, hanem megérteni kéne. A gyógyszeripar és a pszichiátria kedvenc vadászterülete a szorongásos és félelmi állapotok, mert halálfélelmükben az emberek mindenre rávehetők, még hatástalan gyógyszeres kezelésekre is. Az alábbiakban a gyógyszeres kezelés hatástalanságát megvilágító tanulmányokat idézek.

2014. szept. 15. 10:15
 5/15 anonim ***** válasza:
2014. szept. 15. 10:22
 6/15 anonim ***** válasza:

Hülyeségeket nem kéne megosztani egy beteg emberrel, a Szendi Gábor-féle maszlagot nyugodtan hagyd figyelmen kívül.

Aztán majd beesik ide egy dianetikás is, hogy a marhaságait szórja.

Kérdező, kérd át magad magántanulónak addig is!

2014. szept. 15. 10:24
 7/15 anonim ***** válasza:
2014. szept. 15. 10:32
 8/15 A kérdező kommentje:
Magántanuló szeretnék lenni, de nem tudom, kisvárosban megoldható-e ez. Anyukám szerint nem. :(
2014. szept. 15. 10:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Mindenhol megoldható.
2014. szept. 15. 10:47
 10/15 A kérdező kommentje:
És s szakmai tárgyak, gyakorlati órák hogy?:S
2014. szept. 15. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!