Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintem pánikbeteg vagyok,...

Szerintem pánikbeteg vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Általában akkor jön elő ez az egész, mikor a hasam fáj. Ugyanis rettenetesen félek a hányástól, hányingertől, ezért a legkisebb hasi problémámra is így reagálok. Hányinger, remegés, sírás.. Anyu is azt mondta, hogy pánikbeteg vagyok, és fejben kell változtatnom, mert orvos nem tudja megváltoztatni a gondolkozásomat. Tudom, hogy igaza van, hisz 23 éves vagyok, fel kéne nőnöm, elengednem anyukám kezét, és nem mindig sírva hozzá szaladni, ha fáj a hasam.. Szóval hogyan csináljam ezt a fejben eldöntendő- dolgot? :S
2014. jún. 1. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Most ez vicc? Ne már... úgy csináld, hogy TE eldöntöd, a ikor érzed, hogy jön az "ötperc" hogy nem erre a hülyeségre koncentrálsz és nem hergeled saját magadat! Mielőtt felháborodnál, évek óta küzdök ugyanezzel, azaz már régóta nem küzdök, egyszerűen mikor érzem, hogy akad a lélegzetem, nehezebben dobban a szívem akkor nem kezdek el hergelődni, hogy na most rosszul leszek, hanem elkezdek beszélgetni, telefonommal játszani, bármi, de nem magamra figyelek.
2014. jún. 1. 21:17
 2/2 anonim ***** válasza:

"Anyu is azt mondta, hogy pánikbeteg vagyok, és fejben kell változtatnom, mert orvos nem tudja megváltoztatni a gondolkozásomat."

Az anyukádnak nincs igaza. Az orvos segíthet neked abban, hogy megváltozzon a gondolkodásmódod. Pl. felismerd, hogy az anyád valójában agresszor, és még ha a szelídebb verziót is műveli, de az. Miatta vagy beteg. nem neged leválni, kisgyerek szinten tart, agyonkontrollál és agyonvéd.

Ha most fénysebességgel elhúzol egy ifjúsági pszichiáterhez, akkor van esélyed. 2 év múlva már nem lesz. Ezt kell a fejedben eldönteni: meg akarsz gyógyulni, vagy nem? ha igenm akkor írtam, hogy hova kell menni, ha nem, akkor marad anyuka és a kislány-lét.

+ Esti néznivaló: Rapunzel c. mesefilm (Disney) Neked ez abszolúte passzol!

2014. jún. 1. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!