Mi lehet velem a baj? Mitől van ez?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok lassan 1 éve h sűrűn fáj a fejem ami minden napos számomra. Legnagyobb problémám az h sokszor mellkasi fájdalmam van, erős szorító érzés. Néha olyan érzés szokott alvás közbe lenni mintha le állna a szívem és egy erős lökettel újra indulna amitől elkezd fájni újra a mellkasom. A fájdalom valamikor át sugárzik a bal kezemre is . Csináltak Ekg-t de semmit nem találtak itt nem igazán törődnek a betegekkel. Voltam vérvételen is csak annyi derült ki h vérszegény vagyok. De nem akar elmúlni. Kezdek félni, az elején nem törődtem vele.2014. aug. 14. 19:32
1/3 anonim válasza:
Egyszeri EKG volt? Ha igen, még kérhetsz esetleg jobb helyen egésznapos EKG-t. Ilyenkor kapsz egy készüléket, ami egész nap nézi, hogy nincs-e valami probléma. Ha azon sincs semmi, akkor elképzelhető, hogy pszichés okai vannak a tüneteidnek. Nem stresszelsz sokat valami miatt vagy van konfliktusod valakivel? Idegesebb, szorongóbb személyiség vagy? Ha igen, akkor valószínű ez fogja okozni ezeket a tüneteket, ha nem, akkor viszont az egész napos EKG és egy alaposabb kivizsgálás segíthet. Nem tudom merre laksz, de próbálj beutalót kérni a lakóhelyedhez közeli kardiológiai központba.
2/3 A kérdező kommentje:
De stresszes vagyok eléggé sokszor, főleg h a mostoha anyámmal se vagyok jóba akivel általában mindig veszekszem. Október 30.-án megyek a kórházba vizsgálatokra. Csak nagyon félek, meg már nehéz elviselni a minden napos fájdalmat...ha pszichés az ok akkor avval mit lehet tenni ?
2014. aug. 14. 19:58
3/3 anonim válasza:
A leghatékonyabb, ha megszűnik a stressz oka, de ez sokszor nagyon nehéz és kivitelezhetetlen. Érdemes lenne szakemberrel, pszichológussal beszélni a problémáidról, ő lehet tudna segíteni, olyan tanácsokat adni, amivel jobban meg tudsz küzdeni a stresszes szituációkkal. Első körben ezt kellene megpróbálni, ha nem megy, akkor vannak enyhébb gyógyszerek, amiket a háziorvos is ki tud írni, ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!