Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ma velem?

Mi lehet ma velem?

Figyelt kérdés
Kezdődött a napom azzal, hogy elindultam itthonról délután és majdnem elájultam a buszon olyan meleg volt, hogy levegőt nem kaptam. Aztán beértem a városba a barátaimmal beültünk egy beülős helyre. Kaját is akartam venni, de valahogy elment az étvágyam szóval csak limonádét ittam. Hazafele meg olyan hányingerem volt, hogy azthittem odahányok ráadásul annyra félek a hányástól, hogy jó kis pánikrohamom lett. Most (lekopogom) jobban vagyok, de enni nem tudnék. Lehet mindez a melegtől? Lázam nincs meg nem is vagyok úgy gyenge szóval nem gondolom, hogy vírus lenne.
2014. aug. 2. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán enni kéne???
2014. aug. 2. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:
De nem tudok:( egy falat se megy le a torkomon, mielőtt elindultam azelőtt ettem húst krumplival, nem éhgyomorral mentem el
2014. aug. 2. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor inni normális.
2014. aug. 2. 21:10
 4/5 anonim válasza:
Leírásodban megfigyelhető hogy a rosszulléteid minden esetben tömegben jelentkeztek. Gondolom most egyedül esetleg családi nyugodt környezetben vagy és így érzed magad jobban. Lehet tömegiszonyod van ha egyéb tüneteid nincsenek és a jelenlegiek nem súlyosbodnak. Figyeld majd legközelebb a tömegben jelentkező reakcióidat ha ismét rosszul leszel, keresd fel az orvosod és nyugtatóval, hasznos pszichlógiai tanácsokkal meg fogja szüntetni ezt az állapotot.
2014. aug. 2. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:
A nagy melegben lezuhanhat a vérnyomás, amihez hozzájárult a levegőtlenség. Onnan kezdődött az egész. Ráadásul lehet, hogy túl kevés folyadékot ittál. Igyál eleget, de ne szénsavas üdítőt, hanem hideg teát, az evést nem kell erőltetni, és főleg ne ess pánikba! Holnapra jól leszel!
2014. aug. 2. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!