Amasik kérdése:
Nemtudom mi van velem . Nemrég óta nem birok mosolyogni! Nem tudom mit csináljak? Miért van ez? Mit tegyek? Mással is előfordult már ilyen? Vagy nem vagyok normális? 14 l
Figyelt kérdés
Sulis fotózás volt és régebben mindig jól ment , de most meg hirtelen megijedtem vagy nemtudom ,és hülye fejeket kezdtem el vágni . Mindenki hülyének nézett és kinevetett hogy nem birtam mosolyogni . Azóta mikor izgulok vagy új barátokkal találkozom néha megint vissza jön és állok vele szemben de nem birok mososolyogni csak komolyan nézek rá vagy elforudulok próbáltam erőltetni a mosolygást de nagyon fura fejem lett .. Nagyon rosszul érzem magam . Hivtak a barátaim profi fotózásra de félek hogy megijedek és ilyen síros erőltett mosolygos fejet vágok és az nagyon ciki lenne .. Amikor közeli barátokkal selfizek akkor nincs gond .2014. júl. 23. 12:08
1/2 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hülyén hangzik de nemtom mivan :(
2014. júl. 23. 12:10
2/2 anonim válasza:
Állj a tükör elé, és próbálj úgy mosolyogni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!