Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cattani23 kérdése:
Randizna e velem egy lány? 27 éves fiú vagyok.185 cm magas 85 kg. Pécsi vagyok. Egy normális párkapcsolatot szeretnék. Egy olyan lányt aki szeret mosolyogni, kedves és aranyos.
Figyelt kérdés
Sajnos belefáradtam abba,hogy a lányok folyamat visszautasítanak és ez nem esik jól az ember önbizalmának, pedig nem vagyok csúnya azt gondolom, és rossz embernek sem tartom magam. Nem vagyok meleg, lányok jelentkezését várom! Gáz meg ciki tudom, hogy itt próbálok ismerkedni de ez van. Privátba válaszolok2014. jún. 24. 23:01
1/8 anonim válasza:
a magas-vékony srác már meg elhízott, sok volt a mai ebéd, komám xd
2/8 anonim válasza:
Jéé egy pécsi és nem budapesti :DD
3/8 anonim válasza:
Ismerkedni Pécsen amúgy sem sok helyen tudnál. Ez egy halott város...
4/8 anonim válasza:
Költözz el! Kezdj új életet! Ez egy szar város.
5/8 anonim válasza:
Látom az összes pécsi felhasználónak hasonló a véleménye. :)
Hát nekem is. Én egy izmos, sportos srác vagyok. Szoktam itt beszélgetni lányokkal mindenhonnan. Akivel kialakul olyan viszony azzal cserélek képet is. És sokszor "megkapom" hogy rám biztos ragadnak a nők. De mindig vissza írom, hogy ez nem így van, mert iszonyú nehezen tudok ismerkedni. És volt már aki visszaírta erre, "hogy akkor Pécsen biztosan vakok a lányok". :)
6/8 anonim válasza:
Na azért a lányoknak sem könnyebb...
7/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy Pécsen zárkózottak az emberek, egyáltalán nem nyitnak új dolgok felé, csak a régi megszokott. Megvannak a különböző rétegek, társaságok és abból se ki se be. 1 héttel ezelőtt voltam Pesten, ahol az utcán random lepacsiztak velünk emberek, na ilyet Pécsen nem látsz :)
8/8 anonim válasza:
7-es! Én itt lepacsiztam veled, kaptál egy zöld mancsot, mert nagyon jól megírtad mi a helyzet itt Pécsen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!