Ha valaki szexelne velem arra felébrednék ugye?
Figyelt kérdés
Nagyon félek,hogy amíg alszom bejön valaki és megerőszakol és nem veszem észre mert mélyen alszom..Ezért folyton zárom az ajtóm..tegnap is bezártam de nem emlékszem,hogy kinyitottam volna az ajtóm reggel..pedig tényleg bezártam este..lefotóztam....lehet,hogy reflexszerűen nyitom az ajtót és azért marad ki? ugye felébrednék ha valaki megakarna gyalázni??Mert sok olyant hallani,hogy részeg lányokat megerőszakolnak pedig olyankor mélyen alszanak az alkoholtól és nem ébrednek föl rá... nagyon félek...2014. jún. 25. 11:14
1/3 anonim válasza:
Nyugodj meg. Nem kell ennyire pánikolni. Ha valaki éjszaka meg akarna tömiszkélni, akkor azt észre vennéd. Megnyugodhatsz
Man
2/3 anonim válasza:
azoknak a lányoknak nem csak ital volt a poharában, hogy nem keltek fel. Sajnos van ilyen. ilyenre felkelnek a nők
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon félek.. mert azt sem tudom mit kell éreznem mire figyeljek..nincs összehasonlítási alapom..Csak nem tudom ha este bezártam az ajtóm reggel miért esett ki az az emlék az agyamból,hogy kinyitottam..
2014. jún. 25. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!