Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal nem sokára 1 éve leszünk együtt, de még nem volt szex. A múltkor olvastam az üzeneteit és az unokatesójával beszélt (lány) és azt kérdezte tőle, hogy nem szexelne-e vele?! O. O
Beszélgettek ti a barátoddal a szexualitásról?
Nem lehet, hogy kevés az önbecsülése, és fél attól hogy leég előtted, ezért tapasztalatot akar szerezni? Nem tudom, csak egy kósza ötlet.
De mindenképp kommunikálnotok kéne erről... egy év után pláne. Jobban meg kéne bíznotok egymásban, hogy ilyen ne forduljon elő.
24F
Minek olvasod a beszélgetéseit?
Feléd nem is jelezte a szándékát hogy le akarna feküdni veled?
Hány évesek vagytok?
Azért olvastam az üzeneteit mivel elméletileg nincsenek titkain egymás előtt!
Amúgy 17 vagyunk mind a 2-en.
Az is lehet, hogy nem mer tanácsot kérni a haveroktól vagy a szüleitől.... valószínűleg még szűz és nem akar beégni előtted!!!
Ha ez a szitu, és tapasztaltabb vagy Nála, akkor segíts Neki és vedd át az irányítást!! Ha tudatosul benne, hogy képes rá, akkor megjön az önbizalma is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!