Miért nincs olyan tini lány, aki csak úgy barátilag szexelne velem? Miért csak járás után akarnak szexelni velem?
Figyelt kérdés
2014. jún. 4. 22:05
1/10 szabad név? válasza:
A lányok máshogy működnek mint a ffiak. A szexhez érzelem is társul általában.
2/10 anonim válasza:
Mert nem kisku_rvákból áll a világ:D
3/10 anonim válasza:
Valószínűleg nem ütöd meg azt a szintet (kinézet tekintetében), hogy belemenjenek ilyenbe.
4/10 anonim válasza:
mert ezek szerint vannak még normális tinilányok
5/10 A kérdező kommentje:
Mégis mitől normálisabb dolog csak kapcsolatban dugni, mint nem kapcsolatban, melyik nagy okos találta ki ezt a baromságot?
2014. jún. 4. 22:17
6/10 anonim válasza:
a dugásról nem tudok véleményt mondani, mivel még soha nem csináltam. a párommal szeretkezni szoktam, a szeretkezés pedig szerelmünk testi formája.
7/10 anonim válasza:
Mert rosszul közelíted meg a dolgot.
8/10 anonim válasza:
a hozzászólásaidból is látszik,hogy éretlen vagy.
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, nekem az nem lenne nagy élmény ha egy idegen sráccal, vagy akár baráttal (még ha tetszik is) lefeküdnék, amíg tart élvezném, de utána biztosan az járna a fejemben, hogy kellett e ez nekem. Egy ilyen kapcsolat egy idő után elhidegülne és csak arról szólna, hogy emberi szükségletünkből adódó vágyainkat kielégítsük...Szerintem az a normális, ha két ember szerelemből fekszik le egymással, sokkal élvezhetőbb is, mind testi mind lelki szinten. Ahogy előttem is írták, rosszul közelíted meg a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!