Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy osztálytársam, aki a...

Van egy osztálytársam, aki a legjobb barátom, de én ennél sokkal többet érzek iránta?

Figyelt kérdés
Idáig már 2szer kérdeztem meg tőle ,hogy járán e velem de ő mindíg azt mondta h engem ő csak testvérként szeret és ez engem nagyon idegesít. Pedig am mindíg együtt vagyunk és olyan perverzek szoktunk lenni még ilyenek. Segítsetek légvonalban. Előre is köszi!

2014. ápr. 21. 12:10
 1/1 anonim válasza:

hát figyelj ez nehéz ügy, ha nagyon rámenős vagy akkor a barátságotok is megromolhat. De ha úgy érzed, hogy szereted akkor próbáld valahogy meghódítani, de ne rámenősen először ne is vegye észre hogy mit is szeretnél és akkor majd szép lassan felfigyel rád jobb esetben, de előfordulhat az is, hogy megromlik a kapcsolatotok.

Gondolkozz el rajta, hogy megérné e elveszítened őt emiatt. Tudom, hogy rossz meg fáj, de ha elveszíted az még jobban fog. Az idő mindent megold lehet, hogy összejönnétek de nem működne akkor elrontottatok egy fasza kis barátságot. GONDOLD ÁT MINEK MI AZ ÁRA

2014. ápr. 21. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!