Nagyon szeretem, járjak vele?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, megismeredtem egy egy évvel fiatalabb fiúval, ő mjegkérdezte hogy szeretnék-e vele baràtságnál többet, nekem ő nagyon tetszik és én is neki, de a szüleim nem engednék meg hogy járjak valakivel, ha titokba jàrok vele az jó? Vagy ki fog derülni?Mit kéne tennem? *egy összezavarodott lány.2014. márc. 30. 08:14
1/8 anonim válasza:
Fiatal vagy még a járáshoz 13-14 éves korban és ennyi idősen semmiféle titkot nem tudsz megtartani a szüleid előtt. Mellesleg nem is kell titkokat gyártani.
3/8 anonim válasza:
Ha nem ő vele akkor járni fogsz mással.Egy nő sem bírja ki pasi nélkül.
4/8 anonim válasza:
semmmiképp se titokba tedd, próbáld megbeszélni a szüleiddel
1 év korkülönbség nem olyan sok, nem hiszem hogy azzal lenne bajuk
és ha kiderülne, elég nagy balhé lehet belőle
5/8 anonim válasza:
Miért ne járhatnának? Nem kell mindjárt szexre és hasonlókra gondolni. Előbb utóbb úgyis átesik rajta.
Szerintem mondd meg a szüleidnek, hogy van ez a fiú, egy évvel fiatalabb de nagyon tetszik és szeretnél vele barátságnál többet. Csak nem zárnak be a szobádba.
6/8 anonim válasza:
Fiatalabb fiúval sosem.
Figyelj egy kis segítség hogy mire számíts:
14:14-18
15:15-23
16:16-25
17:17-36
18:18-??
A lány életkora az első a kettőspont előtt,a fiúké utána.
7/8 anonim válasza:
Ez a dekódert meg melyik gabonapelyhes dobozban találtad?:D
8/8 anonim válasza:
Ha szereted/tetszik neked, szerintem jarj vele. Es nem kell titokban tartani. Mondd el a szuleidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!