Mi lehet velem?
Figyelt kérdés
10,5 éves voltam, amikor először megjött a menszeszem. Jelenleg 14 éves vagyok, és 150,5 cm... Úgy érzem a melleim nem nőttek semmit 11 éves korom óta, úgyszintén a magasságom sem változott. Anyum 160 cm, apum 170 cm körüli. Nagyon aggaszt, hogy van-e esély még rá, hogy megnőjek, és a kicsi melleim is fejlődhetnek-e még?
Nagyon szépen kérem a válaszolókat, ne írjanak olyat, hogy látogassunk, meg egy endokrinológust, mert a szüleim nem egyeznek bele, pedig már elég régóta rágom vele a fülüket. Előre is köszönöm a válaszokat!!!
2014. júl. 30. 20:59
1/2 anonim válasza:
Valaki elobb, valaki utobb. Valaki gyorsabban, valaki lassabban. Nyugi! Annyi idos vagyok,mint te, meg nem jott meg. 173cm, 50kg.(88cm csipo) szoval nekem az alkatom miatt ertheto. Kerdezd meg anyud, hogy neki is igy volt vagy sem. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Háát neki nem így volt :)) sőt, 14 éves korában jött meg, minden rendben volt nála, főleg ezért izgulok kicsit...
2014. júl. 30. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!