Mi lehet velem?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Olyan gonddal fordulnék hozzátok, hogy lassan két hete folyamatosan rosszul vagyok, szédülök, hányingerem van, már reggel, mikor felkelek, és ha eszek sem lesz jobb. Állandóan aludnék, hamar elfáradok, és nem kívánom a kaját, viszont ha valamit megkívánok, és megeszem, akkor rosszul leszek megint.
Szerintetek érdemes ezzel orvoshoz fordulni, vagy várjak, hátha elmúlik? Tudom, hogy buta kérdés,de orvos-fóbiám van, és ha nem muszáj, inkább nem megyek el dokihoz.
2014. júl. 17. 05:13
1/3 anonim válasza:
Ha nő vagy, valószinűleg terhesség:)
2/3 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam, de két tesztet is csináltam, és mind a kettő negatív lett...már van egy kislányom, de mégis teljesen tanácstalan vagyok, hogy vajon mikor lehetek először rosszul, ha terhes vagyok, stb...
2014. júl. 17. 19:41
3/3 anonim válasza:
A tesztek nem 100%-osak, sőt, bizonyos esetekben egyáltalán nem mutatják ki a terhességet. Szerintem menj el egy nőgyógyászhoz, nehogy valami probléma legyen ebből a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!