Milyen füldugóval aludni?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben a legkisebb zajra is felébredek, ezért gondoltam, hogy beszerzek füldugót.
Valakinek van tapasztalata? Nem furcsa? Meg fogom hallani a vekkert?
2014. máj. 9. 00:08
1/5 anonim válasza:
Nekem reggelre mindig kiesett az egyik, szóval valami jó minőségűt vegyél arra figyelj. A vekkert halkan fogod hallani arra meg nem biztos hogy felébredsz. Csak az elején furcsa amikor csak a "belső hangokat" hallod ahogy dobog a szíved pl. de meg lehet szokni.
2/5 anonim válasza:
Én is füldugóval alszom már pár éve. A DM-ben szoktam venni. Eleinte, első néhány napban kicsit kényelmetlen, de aztán valahogy hozzászokik a fül. Nekem nem szokott kiesni. Én rádióra kelek és igen, hangosabbra kell venni. Amúgy nem szűri ki teljesen a zajokat, de arra alég, hogy a légyfingásra ne ébredj fel.
3/5 anonim válasza:
Nekem par ora utan nyomja a fulem es felebredek a fajdalomra. Ezert csak reggel szoktam felebredni amikor felebredek es felveszem a szemfedot. Sokfelet probaltam mar, kiserletezz.
4/5 anonim válasza:
Szoval csak reggel szoktam betenni.. Egyebkent nagyon hasznos dolog.
5/5 anonim válasza:
Évek óta azzal alszom, nem is tudnék másként. Van többféle méret, nekem a vékonyabb nem tömít eléggé. Vigyázz, hogy ne vegyél viaszosat, hanem sima szivacsost. Anno egyszer azt vettem, még ujjlenyomat is volt rajta ( :O ), és begyulladt a fülem. Most 3M 1100 nevű van, remek. Papíron 37 dB-t csökkent. Az ébresztőt meghallom, visít eléggé. Sajnos a horkolást is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!