Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy valaki a...

Miért van az, hogy valaki a speed hatása alatt is tud aludni?

Figyelt kérdés
Egy közeli ismerösöm tiszta speedet használ\használt ami nincs felütve semmivel és keveset szokott elfogyasztani ahogy én láttam benyálazta az újját is ami ráragadt azt nyalta,le az újjárol mert többet nem mert viszont két órán keresztül forgolodott aztán valahogy elaludt.De ezt nem,értem,hogy sikerült neki amikor a speed egy stimuláns drog és a hatása alatt lehetetlen elaludni,vagy ő túl kevesett vett be azért?Mert másoktól hallom,hogy 1-2napon keresztül ébren vannak.
2014. ápr. 28. 07:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha azt a pici mennyiséget az orrán át felszívva vagy beszúrva fogyasztja, akkor két napig tuti nem alszik :D

Gyomron át csak a töredéke szívódik fel. A szer minősége is nagyon lényeges, nem kell ahhoz feldúsítva lennie, hogy ne hasson olyan jól. Kevesen értenek a jó minőségű kikeveréséhez.

Ja, a félreértések elkerülése érdekében én NEM élek vele, nem mozgok ilyen körökben. Évekkel ezelőtt próbálta ki egy cimborám csak, szintén gyomron át. Az alaposan kikapart (látszólag teljesen üres) kicsi, lezárható zacskó lett kiöblítve vízzel, majd még tovább hígítva egy fél literes flakonban. Hegyvidéki túrán itta meg még reggel, hát végigment lazán, alig bírtuk követni, állandóan beszélhetnékje volt. Délutánra kiment belőle látszólag, de este a szállón nem aludt :D Másnap jól össze volt törve. Olyankor fájdalomérzet sincs, ez veszélyes is lehet. Tudtommal többet nem is élt vele.

2014. ápr. 28. 07:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Ja, és persze az is egy lényeges kérdés, hogy mennyire van hozzászokva a szervezet.
2014. ápr. 28. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!