Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » "Nem szeretek aludni"! Miért?

"Nem szeretek aludni"! Miért?

Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik....egyszerűen nem szeretek aludni voltak olyan napok hogy inkább sorozatot néztem egész este! Nem azt mondom ,hogy állandóan fenn vagyok csak ha alszom más nap reggel "lelkiismeret fulldalásom", rossz érzésem van hogy aludtam...hülyén hangzik aláírom 14/l

2014. ápr. 22. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:
De jó neked!!
2014. ápr. 22. 15:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, tènyleg bután hangzik a kèrdèsed. Furcsálom is... na de mièrt èrzel lelkifurdalást, ha aludtál? Mellesleg èn lassan fèl ève küzdök elalvási nehèzsègekkel, szóval nem èrtelek. Aki megteheti, hogy vègigaludja az egèsz èjszakát, mièrt nem használja ezt ki?! Attól tartasz, hogy rèmálmod lesz vagy reggel nem èbredsz fel időben/ többè?14/L
2014. ápr. 23. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!