Úgy hallottam, az emberről sokat elmond hogyan szeret aludni. Ha én hason szeretek mit jelent?
Én először az angol nyelvkönyvemben találkoztam ilyesmivel. Illett is rám a leírás. (A angolkönyvekbe ugye mindenféle cikkeket beletesznek, ami a nyelv tanulást segíti.)
Pár éve egy internetes oldalon olvastam róla, ahol viszont minden pózhoz pontosan ellentétes értelmezést adtak.
Nem tudom, hogy van-e ennek bármilyen tudományos alapja.
A fent belinkelt oldal is ezeket a kérdéseket veti fel. Én hasonfekvőként az angolnyelvkönyv szerint zárkózott lennék, ami igaz is. A fenti cikk szerint viszont én vagyok a társaság lelke. Na most akkor mi van? Amúgy a fenti cikk, ha az ilyen ordítóan nem igaz állításokon túllépünk, akkor a horoszkópokra jellemző dodonai nyelvezet minden jelét mutatja. Például:
"bár kívül keménynek és magabiztosnak tűnsz, valójában nagyon érzékeny vagy: tartasz a sikertelenségtől és a csalódásoktól,"
Tegyél be két ellentétes állítást, aztán mindenki úgy vonatkoztatja magára, ahogy tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!