Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeretek mással együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretek mással együtt aludni. Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés

Előzményként annyi, hogy 27 éves lány vagyok, és egy komolyabb, hosszabb ideig tartó kapcsolatom volt csak, és igazából onnantól kezdve tart ez.

Arról van szó, hogy nem szeretek és nem is tudok mással együtt aludni, még ha a barátomról van szó, akkor se. Mással vagy idegennel meg pláne nem. Egyszerűen idegesít a másik jelenléte az ágyban, nem tudok rendesen aludni, zavar ha mocorog, vagy horkol mellettem, meg úgy egyáltalán a jelenléte.

Azt sem értem, amikor valaki azt mondja, vagyis az emberek többsége azt mondja, hogy ő utál egyedül aludni ,és csak úgy tud elaludni, ha összebújik a párjával.. Én meg inkább keresem az alkalmat, hogy nehogy együtt kelljen aludnom vele :D Ez most nagyon hülyén hangozhat, de ez csakis az alvásra vonatkozik, az más ha mondjuk együtt tv-zünk az ágyban, vagy beszélgetünk stb.

Pl. akik együtt élnek vagy már sok éve házasok, a legtermészetesebb dolognak tartják, hogy egy ágyban alszanak a párjukkal, én meg már a gondolatától is rosszul vagyok. Nekem muszáj, hogy egyedül, sötétben, csendben tudja elaludni, mert amúgy nem alszok semmit éjszaka.

Szóval nem tudom miért alakult ez így nálam, de kíváncsi vagyok más is van ilyen helyzetben? nem egy egetrengető probléma az életemben, csak gondoltam megkérdezek másokat is.

2014. ápr. 4. 19:50
 1/8 anonim válasza:
Én is egyedül tudok igazán jót aludni. Én mindig attól rettegek, hogy horkolok vagy pukizok álmomban :D Ezért jobban érzem magam egyedül. (Tesómmal már aludtam együtt, ő nem észlelte egyik jelenséget sem, vagy csak nem ébredt fel rá.:) )Ráadásul én még leengedett redőnyök mellett sem tudok aludni, szeretem ha beszűrődik valami fény :D
2014. ápr. 4. 19:54
 2/8 anonim válasza:
Azt hozzátenném, hogy az exemmel is már aludtam együtt, de azt inkább virrasztásnak nevezném, mint alvásnak.
2014. ápr. 4. 19:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Azzal a hosszú kapcsolatoddal tudtál együtt aludni? Mert azt írod azóta tart, de utána meg úgy írod, mintha ez mindig is lett volna... Előbbi esetben talán az lehet a gond, hogy valójában még nem léptél túl rajta, és azért zavar, ha más van melletted.

Amúgy a horkolást én is utálom, meg én se tudnák, csak a barátommal aludni. Volt már hogy idegennel kellett (lánnyal), akkor majdnem szószerint a falon aludtam, de volt hogy barátnőmmel aludtunk együtt, de az akkora ágy volt, hogy abszolút nem zavartuk egymást :)

2014. ápr. 4. 19:59
 4/8 A kérdező kommentje:

Na igen, én is inkább virrasztásnak nevezném.. :D :S

De szerintem ez nálam azért "komolyabb" baj, mert én már azt tervezem, hogy ha majd valamikor lesz egy férjem, akkor tuti, hogy külön szobát akarok magamnak, ahova néha elvonulhatok, és persze éjszaka egyedül alszok majd. És amikor volt, hogy ezt elmeséltem valakinek, majdnem hogy hülyének néztek rám és nem értették, hogy miért, amikor ez annyira természetes :S

De biztos az is közrejátszik, hogy eléggé magamnak való vagyok, régóta egyedül vagyok, de szeretek is sokszor egyedül lenni.

2014. ápr. 4. 20:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem, a hosszú kapcsolatnál sem tudtam soha rendesen aludni és onnantól kezdve tart. De ez már sok éve volt, szóval túl vagyok rajta bőven. Azóta volt néhány, komolyabb és komolytalanabb, rövidebb is, és náluk ugyanez a helyzet volt.
2014. ápr. 4. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is pont ilyen vagyok sajna. Eddig minden kapcsolatomban az ágy másik végébe, vagy jobb esetben másik szobába száműztem a barátaimat. Egyszerűen képtelen vagyok nyugodtan aludni ha más is ott van. Ciki, de ez van.
2014. ápr. 4. 20:27
 7/8 A kérdező kommentje:

:(

Hát ez van, legalább már látom, nem vagyok egyedül ezzel. De talán ha a másik fél megérti ezt, az már pozitivum.

2014. ápr. 4. 20:29
 8/8 ASOT ***** válasza:
Első időkben én is mindig minden kapcsolatomnál nehezebben aludtam, idő volt míg megszoktam az alvást.
2014. ápr. 4. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!