Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most tényleg ennyire magas...

Most tényleg ennyire magas vagyok? Hogyan tudnám megakadályozni a tovább növekedést?

Figyelt kérdés

Oyan gáz, hogy 14 éves lány létemre már 167 cm vagyok. Én vagyok az osztályban a 2. a

a tornasorba, ami nagyon zavar. Régebben is ilyen troll- méretű voltam, bár régebben voltam 5. is, de túlnőttem majdnem mindenkit. Ilyen éves korba a lányok (javarészt) 150-160 cm-esek, nem majd' 170 cm zsiráfok. Mondták is már nekem, hogy "colos", meg hogy "dik, mekkora vagy má' (nem feltétlen cigányok)" meg hogy mekkora vagyok már, hogy megnőttem, milyen magas az Xy,... stb.

Nagynövésű lányok, ti hogyan fogadtátok el az ilyeneket? :/

2014. ápr. 3. 21:23
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én igaz fiú vagyok 13 leszek nyáron és 171 cm leszek
2014. ápr. 6. 18:44
 12/15 anonim válasza:
Előző vagyok a leszek nem kell
2014. ápr. 6. 18:44
 13/15 anonim válasza:

Én se mondanálak magasnak, szerintem ez még az átlagos kategória. Az én osztályomban a lányok fele 170 felett van, én az alacsonyabbak közé tartozom a 164 centimmel..

14/L

2014. ápr. 7. 16:19
 14/15 anonim válasza:
Én 9.-es vagyok lány és 180cm.... sztem te egy kicsit se vagy magas a korodhoz képest:) én örülnék neki ha egy 5cm-rel kisebb lennék mert, így magassarkút nem tudok felvenni mert nem férnék be sehova:D :( Nyugii én amúgy az ÉVFOLYAM 2.legmagasabbja vagyok (fiúk lányok vegyesen) mondjuk néha elég rossz érzés h felhőkarcolónak érzed magad de meg lehet szokni:))
2014. máj. 5. 00:38
 15/15 anonim ***** válasza:
csak irigyek. én 180 vagyok 14/f
2014. máj. 31. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!