Aránytalanul kicsik a kezeim a testenhez képest, ez még változhat?
18 éves srác vagyok átlag magas(182cm) de a kezeim rövidek és a kézfelyem is kicsi. Nem apró de tekintve hogy a lábam 44-es és a sípcsontom és a csombcsontom se rövid furcsának tartom a rövid kezeim.(kb olyan hosszuak a kezeim mint a 168cm anyámnak,a kézfejem azèrt nagyobb de a 7es kosárlabdát nem igazán tudom megfogni szval kicsit para főleh h sokat kosarazok)
A kèrdésem az hogy tekintettel arra hogy még növésben vagyok,lehetséges hogy a karjaim utolérik magukat? (utolsó év alatt 2-3cm nőttem már csak magasságba,de az arcszőrzetem még nem nőtt ki meg hasam,mellkasom is csupasz,ha ez számít)
Nem valószínű annyira, mert a testfelépítésed már kialakult.
De átérzem a problémádat. Én 163-164 cm magas vagyok, de olyan pici kézfejem van, hogy a 150 cm barátnőmé is nagyobb picivel, pedig neki teljesen normál méretű. :DD A velem egymagasságú lányoknak pedig sokkal nagyobb kezeik vannak.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!