Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aránytalanul kicsik a kezeim...

Aránytalanul kicsik a kezeim a testenhez képest, ez még változhat?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok átlag magas(182cm) de a kezeim rövidek és a kézfelyem is kicsi. Nem apró de tekintve hogy a lábam 44-es és a sípcsontom és a csombcsontom se rövid furcsának tartom a rövid kezeim.(kb olyan hosszuak a kezeim mint a 168cm anyámnak,a kézfejem azèrt nagyobb de a 7es kosárlabdát nem igazán tudom megfogni szval kicsit para főleh h sokat kosarazok)

A kèrdésem az hogy tekintettel arra hogy még növésben vagyok,lehetséges hogy a karjaim utolérik magukat? (utolsó év alatt 2-3cm nőttem már csak magasságba,de az arcszőrzetem még nem nőtt ki meg hasam,mellkasom is csupasz,ha ez számít)

2014. márc. 16. 19:53
 1/5 anonim válasza:
Szerintem arra, hogy nagyon látványosan nőjenek már nincs sok esély.
2014. márc. 16. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem igazán van rá esély. 18 éves korra már kialakulnak a testarányok.
2014. márc. 16. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem valószínű annyira, mert a testfelépítésed már kialakult.

De átérzem a problémádat. Én 163-164 cm magas vagyok, de olyan pici kézfejem van, hogy a 150 cm barátnőmé is nagyobb picivel, pedig neki teljesen normál méretű. :DD A velem egymagasságú lányoknak pedig sokkal nagyobb kezeik vannak.

16/L

2014. márc. 16. 20:44
 4/5 Bazsi20 válasza:
Szerintem egy átlag 182 centis ember nem tudja megfogni egy kézzel a 7-es labdát.
2014. márc. 17. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:
akinek kicsi a keze nagy a farka
2014. ápr. 7. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!