Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az orvosom Betaloc ZOK 50mg-ot...

Az orvosom Betaloc ZOK 50mg-ot írt fel magas pulzusom miatt (többi lent)?

Figyelt kérdés

Az 50mg soknak bizonyult, mert néha 100 környékén vagy 100 alá ment a vérnyomásom, de a pulzusom 75-99 körül volt. Azóta lecsökkentettem 25 mg-ra, így a vérnyomásom általában jó, 110 körül, bár most is lement 101-re. De a pulzusom inkább 90 fölött szokott lenni.

Kérdésem hogy mennyit szedjek a betaloc-ból?

a vérnyomásom rendben volt a betaloc szedése előtt, csak a pulzusom nem( 100 fölött általában.)

2014. ápr. 2. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
A lelkeddel (stressz, szorongás leküzdése) , meg a fittségeddel (állóképességi mozgások)is sokat tehetsz a pulzusod javításáért.
2014. ápr. 2. 13:33
 2/8 A kérdező kommentje:
könnyű azt mondani:) stressz leküzdése, mindig csak ezt mondják..
2014. ápr. 2. 16:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ha most kezded el szedni a gyógyszert akkor amúgy is először 2xféllel kell kezdeni majd 2 hét múlva reggel egyet. De ha te úgy érzed,hogy elég a fél is akkor reggel vedd be mindig ugyanabban az időpontba,és egyél előtte vagy utána,mert ha nem eszel gyorsabban hat és az lehet néha kellemetlen. A vérnyomással ne törődj nekem is mindig 100/70 körül van,nem fogja lejjebb vinni! Inkább a pulzust viszi le ilyenkor! Tapasztalatból írom!
2014. ápr. 3. 14:05
 4/8 A kérdező kommentje:

Nos, először sima betalocot szedtem 2x2-t 20 mgot. tehát naponta 40mg-ot.

de mondtam neki hogy semmit nem ért..

s felírta a betaloc zokot, s mondta hogy este egyet vegyek be, ha túl sok, felezzem meg..

nos, inkább mégis az 50 mgot szedem mert ennek van is hatása:)

végülis nem éreztem nagy bajt mikor 100 alatt volt a vérnyomásom..

2014. ápr. 4. 07:49
 5/8 A kérdező kommentje:
egyébként volt 100 alatt a vérnyomásom, 98/66, pulzus 92...
2014. ápr. 4. 08:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Mért nem az orvosodtól kérdezed

itt nem orvosok írnak hanem sok hülye választ kapsz

2014. ápr. 7. 23:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Nehogy úgy szedd ahogy itt leírják, azért mert egyeseknek az jó ahogy ide írja nem biztos h neked is az jó.

Én nem szednék olyat amit nem az orvos javasol.

2014. ápr. 7. 23:12
 8/8 A kérdező kommentje:
úgy szedem ahogy az orvos előírta. de majd jövőhéten tudok elmenni hozzá.
2014. ápr. 9. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!