Most tényleg ennyire magas vagyok? Hogyan tudnám megakadályozni a tovább növekedést?
Oyan gáz, hogy 14 éves lány létemre már 167 cm vagyok. Én vagyok az osztályban a 2. a
a tornasorba, ami nagyon zavar. Régebben is ilyen troll- méretű voltam, bár régebben voltam 5. is, de túlnőttem majdnem mindenkit. Ilyen éves korba a lányok (javarészt) 150-160 cm-esek, nem majd' 170 cm zsiráfok. Mondták is már nekem, hogy "colos", meg hogy "dik, mekkora vagy má' (nem feltétlen cigányok)" meg hogy mekkora vagyok már, hogy megnőttem, milyen magas az Xy,... stb.
Nagynövésű lányok, ti hogyan fogadtátok el az ilyeneket? :/
Szüleid milyen magasak? Mert ha olyan 160-70 körül vannak, akkor csak korán érő típus vagy, majd a többiek beérnek.
Én 168 cm magas vagyok, 14 évesen kb 163 voltam, a tornasor közepén.
Fiú vagy lány vagy? Mert a fiúk ált. Magasabbak
Apámat nemtom, ezer éve láttam. Sztem 170 nél nem kisebb
Anyám kb. 150 valamennyi
Az egyik nővérem és az egyik bátyám magas, de az ő apjuk is magas volt.
Magasnak lenni jó :)
Én 178 centi vagyok, de szívesebben lennék még 10 centivel magasabb. :)
Viccelsz?! A 167 cm szerintem törpe. Én a helyedben imádkoznék és minden nap úszni járnék, hogy legalább még 10 centit nőjek!
Nézz utána: a magas emberek sikeresebbek.
(Én nő vagyok, 180 cm, és baromira NEM szeretnék ennél alacsonyabb lenni.)
14 évesen 176 cm voltam és így volt 3 magasabb lány az osztályban. A barátnőim fele 175 fölött van.
Imádom a magassarkút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!