170cm vagyok es 48 kg, tudnatok ajanlani valamit hogy felszedjek par kg-ot?
Figyelt kérdés
Mivel elegge vekony vagyok ezert mindenkeppen hizni szeretnek es tippeket kernek hogy mit egyek vagy van e valami kapszula vagy valami amitol tudnek hizni.2014. márc. 27. 18:35
2/4 A kérdező kommentje:
lany es 16 eves vagyok. apum is eleg vekony szoval orokoltem de mindenkepp hizni szeretnek
2014. márc. 27. 19:39
3/4 anonim válasza:
A kacsa is akkor hízik ha tömik. Majd ha lesz valakid akivel gyakran szexelsz akkor hízol.
4/4 strikeman válasza:
Én sem tudtam egyáltalán hízni, sőt még most sem, ehetek bármennyit és bármit. Nekem csak az segített, hogy elkezdtem járni kondi terembe és mellette úgy étkeztem, hogy soha se legyek éhes. Így fel is jött 20 kg izom nem pedig felesleg, ami nem hátrány. Szerintem a súlyzós edzés egy lánynak sem árthat, mert fel lehet szedni vele néhány kilót és pont a megfelelő helyre jönne fel. :) Az étvágyad is nagyobb lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!