Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » "füvezzen csak, ha neki az...

"füvezzen csak, ha neki az kell, engem aztán nem érdekel" Ti is így gondoljátok?

Figyelt kérdés
Akkor meg miért ne lehetne legális? Annyiszor hallottam már ezt. Füvezzen csak, de ne legalizálják, úgyis hozzá tud jutni ha nagyon akar. De azért a rendőrök rakják csak seggbe ha lebukik. Idióta egy hozzáállás.

2014. ápr. 2. 22:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%

"A fű viszont nem ártalmas"

Ez hazugság. Amúgy meg nem mindegy neked? Úgyis elszívod az agyadat, ha legális ha nem.

Nem azzal van a baj, hogy valaki tönkreteszi magát, hulljon a férgese persze. Arról van szó, hogy a társadalomra rossz hatással vannak a drogok.

Sok alkoholista van, azokért nem is kár, azokért a feleségekért, gyerekekért kár akiket ezzel tönkretesz az illető. Azokért kár akiket egy részeg autós elkaszál a buszmegállóban.

Ugyanez a fűvel, persze nem ilyen látványos, de kinek kellenek drogosok?

Másrészről a társadalomnak azok gyógyítására kell pénzt áldozni, akik önszántukból mérgeket juttattak a szervezetükbe.

Fú mellett még mit használ egyébként?

2014. ápr. 4. 17:17
 12/20 anonim ***** válasza:
Az alkohollal a cigarettával és az egészségtelen ételekkel és gyógyszerekkel ellentétben a fű nem testileg hanem pszichésen tesz tönkre.
2014. ápr. 4. 19:17
 13/20 A kérdező kommentje:
Már akit. Persze ti nyilván csak azokat az eseteket ismeritek, mert ha valki tök normális életet él és mellette néha spanglizik, azt nem mondja be a téve, meg nem sokan tudnak róla (mivel illegális). Mondom, egy emberre aki leépül jut 9 aki nem. Talán még több is. Ha nem hiszitek, ne higgyétek.
2014. ápr. 4. 20:18
 14/20 anonim ***** válasza:
34%

"mert ha valki tök normális életet él és mellette néha spanglizik, azt nem mondja be a téve"

Ismerek ilyeneket is, egy lyukas garast nem adnék az életükért. Nem azért, mert füveznek, azért füveznek, mert csődtömeg egytől-egyig.

Boldog ember nem vágyik drogra, mindig azok használják ezeket akiknek valami problémájuk van.

Semmi okot sem látok arra, hogy legalizálják. Szerintem a fogyasztókat is nagyon kemény kellene büntetni...

2014. ápr. 4. 20:46
 15/20 A kérdező kommentje:
Mér neked milyen élet kéne? Mi az ami számodra fontos, ami szerinted érték? Gyökér.
2014. ápr. 4. 22:01
 16/20 anonim ***** válasza:
Elmondom nektek hogy ismerek korhàzba dolgozo orvosokat akik alkalmi fű fogyasztok semmi bajuk nincs,a fű a règi feltètelezèsekkel szemben màr kiderült hogy nem öli az agy sejteket pont ellentètbe segitti az agysejtek fejlödèsèt!Ès nem okoz fizikai függösèget.persze esse ajànlott 18 èv alatt ugyanugy mint a cigi vagy az alkohol.rendszeres fogyasztàsa kàros lehet a figyelmedre ezt ugy nèzzètek 10-15 èv napiszintű fogyasztàs!a rendszeres alkohol fogyasztàs durvàbban ès gyorsabban tökre tesz plusz az alkoholnak van halàlos adagja ellenben a fűnek nincs nem tudsz szivni anyit hogy bele halj!A fű alkalmi fogyasztàsa fölleg ètel formàjàban kifejezetten egèsèges daganat megelözö ès öli a ràkos sejteket amerikàba ahol màr legalizàltàk rengeteg olyan emberöl lehet olvasni akinek az èletèt mentette meg ez a gyogynövèny ,nem vèletlenül legalizàljàk egyre több orszàgba.Azokba az orszàgokba ahol legalizàltàk a fűvet felmèrèsek mutatjàk hogy nem nőt a füfogyasztok szàma,ès nem kel börtönbe zàrni azokat ez embereket akik nèha elszivnak egy cigivel,van olyan orszàg ahol a szülők tüntetnek a legalizàlàsèrt mert az orszàg rengeteg fiatalt zàr ezèrt börtönbe,plusz azokba az orszàgokban ahol tiltàs van ott elszaporodtak a herbàl fűvek aminek semi köze az igazihoz vegyszerezett szar,ès mivel emberek nem tudnak ellenörzött rendes füvet venni sokan ezt szivjàk ami sokkal kàrosabb mint a rendes fű!coloràdoba ahol legalizàltàk pàr honap alatt több milliàrd adobevètelt hozott.
2014. ápr. 5. 11:03
 17/20 anonim ***** válasza:
5 éve füvezek rendszeresen, semmilyen szellemi leépülést nem tapasztalok magamon(a környezetem sem). inkább úgy mondanám hogy új nézőpontokból látom a világot ami körülvesz.
2014. ápr. 6. 11:13
 18/20 anonim ***** válasza:
gondolom,te narkós f**zkalap
2014. ápr. 12. 11:06
 19/20 szuperpocok ***** válasza:

Én voltam Coloradoban ahol teljesen legális a fű, és ott lassan kiszorítja az alkoholfogyasztást.

Senki sem kerül korházba miatta mert ott mindenki maga teremszti, igazi, rendes organikus körülmények között a füvet. Én is szívtam, minden nap amíg ott voltam.

Idehaza viszont szerezheted be a dílerektől a kis óvszerre emlékeztető zacskóban tárolt szintetikus kannabinoidot ami már komolyan veszélyes. Az inkább műtrágya mint rendes kender. Aki azt állítja, hogy füvezett és rosszul lett tőle, vagy ismert olyat akit kikészített az valójában ilyet szívott.

2014. máj. 28. 10:13
 20/20 A kérdező kommentje:
utsó annyiban nincs igazad, hogy egyrészt aki kicsit is tapasztalt már ilyen téren, vagy mondjuk van egy talpra esett haverja, az azért meg tudja külömböztetni a rendes zöldet a "herbál"-tól. Másrészt én még nem találkoztam olyannal, hogy herbálra azt mondta a dealer, hogy az rendes zöld. Szóval a herbált herbálként is árulják (maximum valami zöldfülű szerencsétlent verhetnek át így a rosszabb indulatú dealerek, bár nem hiszem, hogy ez gyakori lenne).
2014. máj. 28. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!