Hogyan lehet házi cigarettát készíteni, vagy valami olyasmit ami füstöl? Na szóval gondoljátok, hogy mit akarok nem? :D
Gondolom mire gondolsz. Te egy 10-13 éves gyerek lehetsz, és akarsz valamit csinálni otthon, amit tudsz szívni és úgy csinálsz, mintha bagóznál:) Én ebben a korban a következőt tettem: A4-es papír, száraz diófalevél összemorzsol, papírt cigi méretűre letépni, levelet beleszórni, összetekerni, meggyújtani és értelem szerűen szívni. De nem ajánlom, ugyanis a diófa levelének a füstje mérgező. Inkább várj, amíg kinézel 18-nak és vedd meg a boltban az igazi cigit, mert ennek a diósnak qrva szar íze van, és ha sokat szívsz okádni fogsz:D
Kellemes füstölést kívánok:D 18F
Hali:D Mi régen cigipapírba tettünk tea filternek a cuccát,begyújtottuk és finom íze volt.:D De vigyázz, mert ha sokat szívsz olyanokat fogsz flashelni, hogy elefánt a háztetőn.:D
15/F
19:57
Biztos hogy tea levél volt az ? :D
Ha igen elmondanád milyen teát isztok nekem is kéne:D
Hali
Nemtom összekevertük a filtereket,asszem garzon meg pickwick :D És tuti hogy tea volt;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!