Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan lehet házi cigarettát...

Hogyan lehet házi cigarettát készíteni, vagy valami olyasmit ami füstöl? Na szóval gondoljátok, hogy mit akarok nem? :D

Figyelt kérdés
Ha valakinek van valami jó ötlete akkor írja meg, köszönöm! :)
2011. nov. 6. 08:50
1 2
 11/14 anonim válasza:
én multkor egyedül szívtam el 1g teafüvet, de az nagyon para volt, bejöttem a házba, szédültem hasam fájt hányingerem volt, és durva dolgokat flesseltem, próbáld ki ha nem hiszed el.
2017. jún. 7. 17:58
 12/14 anonim válasza:

Hát tea filtert nem lehet tekerni csak úgy higy egy ecseten megcsinálod a hűvelyt teszel bele csigát arra egy csipetnyi vattát és beleöntöd a teafüvet.

Amúgy a pickwik kamíliás teafűtől én is flasheltem...

Pedig már szívtam fűvet.

Naszóval én azt csináltam hogy mindig én akartan venni kenyeret és az 1 kg-s kenyérkez már kapsz ilyen nagyon vékony papírt az jó.

Meg a sütőpapírt levágod akkorára amekkorát szeretnél (Van ilyen zöld nebuló sthiftes ragasztó attól nem lesz bajod ha azzal ragasztod) a végére teszel ragasztót megvárod még megszárad és utana más csak be kell nyálazni mint a rendes cigipapírt.

Most jön az érdekesebb rész hogy kit ragsz bele.

Higyha csak füstölni szeretnél akkor én a sima füvet kiszárítva vagx akármilyen teafiltert ajánlok (Ha a teafilterre fújsz WD40 et attól jobban bebódulsz és jobban összeáll) De ha nagyon ütőset akarsz akkor keményen töltve 50%vadkender kiszárítva arra egy csipetnyi dohány egy kis kamillás teafű és azt alaposan össze kell ,,turmixolni" és ha hiszed ha nem ezt is WD40-ezd le alaposan (Ha nagyobb flasheket is akarsz látni akkor orvosz zsáját tegyél bele max 30%) én mindig azt csinálom higy nagyjából rúd alakr beállítom 110 fok a sütőben és legalább 4 szer lefújom WD40 el és akkor jobb lesz mint az 1 osztályu marihuána😀

Remélem sokat segítettem

2018. szept. 3. 03:03
 13/14 Roller99XD válasza:

Szerintem csak rakj az elejére száraz levelet a végére meg szivacsot mert az osztáyttársaim ezt szívják vagy egy héten keresztül

De szerintem is várd meg a 18at és akkor vegyél igazit bár szerintem a vape vagy valami egészségesebb lenne legalább elf bar XD😆

De ha jól saccolom te egy olyan 11-14éves lehetsz aki csak akar valamit szívni ami olyan mint a cigi.😅😃

Szóval a válasz:

1Fogj egy papírt az elejébe tegyél elszáratt levelet a végébe meg szivacsot.

2várj még egy picit és aztán vehetsz elfbart vagy vapeet nekem a vape jobban tetszik egy fokkal de ahogy gondolod.

Na szia XD😁😁😁

2023. aug. 20. 00:23
 14/14 Roller99XD válasza:

Meg még annyi hogy nem kell a szivacsbólq se sok se a levélből éppen csak annyi hogy benne legyen valami.

egyébként ha valaki stumble guysosik a nevem a stumble guysban Roller99

2023. aug. 21. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!