Mit mondjak a 14 éves ismerősömnek, hogy ne füvezzen? nem rég tudtam meg nem a barátom ugyhogy annyira nem érdekel, az ő dolga.
Ja hát elég durva, hogy az alkohol a cigi és a fű olyannak van beállítva, mintha semmi bajod nem lehetne tőle és a világ legtermészetesebb dolga, hogy szombat este mindenki a padlón van a sok piától.
15/f
hátt nem nagyon tudol mitt csinálni hisz ha már elkezdet füvezni akkor benne vann a dolgokba és kit tudjah mimást csinál! de visza térve a kérdésre hát beszéges el vele vagy a családjával bár én szerintem elöször vele és mond el neki hogy mire vezethet a dolog stb... az a lényeg hogy próbáljál vele beszélni hát ha elöször lehet nem fog rád halgatni de legaláb átt gondoljah a dolgot mire vezet ez az élet mod!
(de nem vagytok jóban akkor ugy se fog halgatni rád)
én néha iszok, és hetemte legalább 1szer vizipipázok, de soha nem voltam részeg és soha nem fogok drogozni, szóval sztem ne általánosítsatok. ha meg vki olyan hülye 14 évesen h füvezik, annak momdhatsz bármit, nem fog leszokni róla...
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!