Gondoljátok, hogy még idén megjön?
Figyelt kérdés
13 leszek nemsokára.Még nem jött meg.Már vannak "jelek": pattanások(pár hete rohamosan elkezdtem pattanásosodni),f.folyás( több,mint 1 éve),szőr(1 éve kb.),ingerültség,alhasi görcsök(mostanában nagyon sokat fáj lent a hasam:görcsöl,nyilalik).Gondoljátok,hogy még idén megjön.2014. márc. 25. 16:16
1/7 anonim válasza:
Lehetséges, de nem biztos. Lehet, hogy másfél év is kell nek. Legalább addig is kislány maradhatsz. Örülj neki.
2/7 A kérdező kommentje:
Nemnagyon örülök :D
Mindenkinek megjött az osztályban,csak nekem nem.És amiért várom,hülyének néznek:/
2014. márc. 25. 16:29
3/7 anonim válasza:
Az osztáyltársaid a hülyék, el kell keseírtselek. Nem ettől leszel "felnőtt", titokban az összes görcsölős kisbarátnőd visszasírja, mikor még nem jött meg nekik. BAromira nem élmény havonta majd besz*rni a görcsöktől, plusz a rosszullét és egyéb finomságok. Ne várjad, nem villamos. Amelyik meg akkora hülye, hogy nem érti meg, a test nem óraműként működik, az inkább barbizzon még.
4/7 anonim válasza:
Szerintem megjöhet idén, a leírt jelek legalábbis arra utalnak.
5/7 anonim válasza:
Három napja folyamatosan kiírod ezt a kérdést..
6/7 anonim válasza:
Igen, megjöhet még az idén.
Ne törődj azokkal akik nem értik meg, hogy nagyon szeretnéd már, nagyon sok a fiú is itt, meg a "feledékeny" idősebb is.
Engem is a fene evett meg annak idején és bizony alig vártam!
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat(:
Nem írom ki három napja folyamatosan ezt a kérdéset-ű
most írtam ki először:)
2014. márc. 26. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!