Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 6 óra alvás elég egy 15...

6 óra alvás elég egy 15 évesnek. A fiam 1-kor fekszik és hétkor kel. Egészséges ez így?

Figyelt kérdés

2014. jan. 9. 20:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azért az nagyon szomorú, hogy egy 15 éves gyereknek nem lehet parancsolni. Nincs köztetek beszélgetés? Nem lehet megbeszélni hogy ez így nem helyes? Ha őszintén beszélünk velük, nem fognak kijátszani mobillal, és egyebekkel. Az a baj, hogy a gyerekek átvették az irányítást a szülők fölött. Ezt nem szabad megengedni! Láttam olyan esetet hogy a gyermek rugdosta az anyukát, mert nem vette meg neki a boltban a drága játékot.Szerintem meg vette volna, ha lett volna elég pénz nála, mert az a gyerek annyira felül kerekedett már az anyukán,hogy az agressziótól sem riadt vissza. Ennyire nem szabad elengedni a falkavezér szerepet.
2014. jan. 21. 17:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Egy 15 éves gyereknek valóban nem lehet parancsolni, mert életkori sajátossága az ellentmondás. Úgy hívják kamaszkor. Nyilván eljön az a pont, amikor erőből lehet csak megoldani dolgokat (itt nem a tettlegességre gondoltam), de a meggyőzés értelmesebbnek tűnik.
2014. jan. 24. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!