Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem akarok orvoshoz menni, de...

Nem akarok orvoshoz menni, de a szüleim erőltetik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nincs semmi bajom de a szüleim elakarnak vinni egy vizsgálatra (egy maszek) orvoshoz, mert szerintük jobb félni mint megijedni. Viszont én nem akarok menni. Persze szokásukhoz hűen a hátam mögött lebeszéltek egy időpontot az orvossal. Mit tegyek ha nem akarok menni? Meggyőzni nem tudom őket. Egyáltalán kényszeríthetnek rá? 14 lassan 15 éves fiú vagyok.

2013. dec. 18. 22:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Bőrgyógyásznál anyajegy vizsgálat, szerintük nagyobb lett (pedig nem) és ezért akarbak elvinni. Pont ők akik alig mennek orvoshoz pl apámnak bármi baja van mindig halogatja, anyán meg vagy a fogorvost húzza halasztja pedig el kellene mennie. Bezzeg ha rólam kitalálnak valamit akkor a hátam mögött időpontot szerveznek.
2013. dec. 19. 17:48
 12/16 anonim ***** válasza:
De miért félsz egy anyajegy megnézésétől ? A fitymádon van, vagy mi ?
2013. dec. 19. 18:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Ömmm...enyhén szólva gyerekesen viselkedsz. Dacból nem mész el...Eléggé furán viselkedsz... :/

Az, hogy ők nem mennek el orvoshoz, nem jelenti, hogy téged nem féltenek, tehát nem abból kellene kiindulnod, hogy mivel ők nem járnak orvoshoz, neked sem kell. Úgyszólván, milyen alapon küldenek el téged (vagy akarnak elvinni) kivizsgálásra, ha ők se mennek... Ne legyél már hülye!

Most komolyan azért harcolsz a szüleiddel, mert egy nyomorult anyajegy-szűrésre képtelen vagy elmenni dacból..Te komolyan nagyon szerencsétlen lehetsz...Örülj, hogy a szüleid aggódnak érted és nem sza*nak a fejedre nagy ívben, hogy mi van veled...Részedről egyáltalán nem lenne megerőltető, ők pedig megnyugodnának... Ha láncon rángatnának és száraz kenyeret ehetnél napi 1x, akkor megérteném, hogy ki vagy akadva, de jézus...ez csak egy anyajegy-szűrés.. Hiába..aki menthetetlen, az menthetetlen.. :D Komolyan mondom, ha ez a legnagyobb problémád, hát..nem vagy normális!!!!!!!!!!!!!!!

2013. dec. 19. 20:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Tényleg a töködön van?
2013. dec. 19. 20:02
 15/16 A kérdező kommentje:
Dehogy van ott!:D
2013. dec. 19. 22:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Basszus..azt htitem hogy legalább valami durvábbról van szó. Tényleg nem értem mit félsz egy anyajegy szűréstől.
2013. dec. 19. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!