Nem akarok orvoshoz menni, de a szüleim erőltetik. Mit tegyek?
Menj el. Nem értem a problémát. Egy kis idő lenne az egész, és igazuk van, jobb félni, mint megijedni. Ki tudja, lehet, hogy két év múlva meghalsz leukémiában, csak mert nem akartál elmenni vizsgálatra, mert hogy minek. Tudom, erősen hangzik, de ez az igazság: a vizsgálat kb. semeddig nem tart, de nagyon könnyen életet/egészséget menthet/hosszabbíthat. Ők is csak neked akarnak jót, nem akarják, hogy valami bajod legyen, és ne derüljön ki.
Egyébként egész biztos vagyok benne, hogy kényszeríthetnek, mivel kiskorú vagy, és a szüleiddel laksz.
Köszi a választ! Tudom, hogy nekem akarnak jót de kellemetlen lenne ez a vizsgálat.
Egyébként azért kérdeztem, hogy kényszeríthetnek-e mert nem kiskorú hanem fiatalkorú vagyok (tudtommal) és, hogy ez számít e valamit.
18 éves korodig a gondviselőd (jelen esetben a szüleid) döntik el, mit csinálsz, ők a főnökeid úgyszólván. Mivel még kölyök vagy és nem tudsz felelős döntéseket hozni, ezért hallgass a szüleidre. Jót akarnak neked.
Menj el a vizsgálatra! A szüleid megnyugszanak, hogy nincs semmi bajod és békén hagynak téged egy időre :).
Esetleg mondd azt, hogy elmész a vizsgálatra, de akkor nekik is adniuk kell valamit. Anyukád süssön neked rántott húst vagy amit szeretsz :D Vigyenek el fagyizni :D Így mindenki jól jár :)))
16L
előző vagyok:
De olyat kérj, ami nem nagy dolog, tehát ne kérj tv-t, mert az már fenyegetés :D Szóval kérj kaját vagy közös programot :)
14 évesen FIATALkorú és nem kiskorú. De mindegy....
Miért akarnak elvinni orvoshoz? Szerintem is hallgass a szüleidre, kicsit tapasztaltabbak, mint te. Ha ők úgy látják, hogy kellene egy vizsgálat, akkor valószínűleg oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!