Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ennyire felfáztam?

Ennyire felfáztam?

Figyelt kérdés
Szombaton kb 5 percre leültem egy vizes padra és felfáztam miatta de nagyon.fáj ha pisilek és utána is 1 óráig minimum és nagyon rossz érzés már 1 hete szenvedek,percenként járok pisilni és nagyon fáj. Mára már a hátam széle bal oldalt is elkezdett fájni a vesémnél.Nem tudok se ulni se álni se feküdni.A felfázás miatt van?és mit tudok ellene tenni?elmenjek vele dokihoz?
2013. okt. 17. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, a tüneteid a megfázás miatt vannak. Bizony menj vele dokihoz. Mire vársz?? A vesédre is rámehet, vagy a női szerveidre.

Antibiotikumot fogsz rá kapni, és pár nap alatt rendbetesz.

Hajrá!

2013. okt. 17. 19:26
 2/4 Nem kell lepontozni! válasza:
Szerintem menj el a dokihoz, de előtte készíts kamillás ülőfürdőt, az nagyon sokat segített nekem.
2013. okt. 17. 19:30
 3/4 A kérdező kommentje:
holnap megyek dokihoz. Köszi a választ és egyébként 16 vagyok
2013. okt. 17. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez nem is lehetne kérdés, hogy dokihoz kell menned, pláne ha már majdnem egy hete tart és a veséd is fáj!
2013. okt. 18. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!