Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Felfáztam volna?

Felfáztam volna?

Figyelt kérdés
Életemben soha nem fáztam még fel... kicsit csíp ha pisilek illetve sokszor olyan érzésem van mintha kéne. és fehér váladék jön. lehet attól hogy nagyon kellett wczni és kint voltam a hidegben?

2013. febr. 5. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:

lehetséges

de ez az egészség témakörbe tartozik amúgy..

2013. febr. 5. 23:02
 2/7 A kérdező kommentje:
és ez ellen mit lehet tenni?
2013. febr. 5. 23:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Javasolnám a nőgyógyászt,akár fertőzés is lehet.
2013. febr. 5. 23:08
 4/7 A kérdező kommentje:
lehet fertőzés ha már 2 napja nem szexeltem, meg semmmi mást nem csináltam wc előtt is kezet mostam stb?.. csak ma tapasztaltam ezt
2013. febr. 5. 23:15
 5/7 anonim ***** válasza:

igyál csalánteát, meg sok folyadékot, mivel a felfázás alkalmával a veséd betegszik meg, fontos, hogy sok folyadékot igyál! A folyadék átmossa a veséidet, így a baktériumok nehezebben tudnak megtelepedni a hólyagodban és hamarabb kiürülnek,

meg vegyél forró fürdőt.

2013. febr. 5. 23:16
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2013. febr. 5. 23:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a helyzet,nekem fáj az alhasam,fertőzés nem lehet,m a múlt hónapban kaptam antibiotukumot,én kamillás fórdőbe ültem 2x eddig,talán ér vmit.
2013. febr. 6. 09:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!