Létezik, hogy ilyen hőségben felfáztam?
Pár napja, hogy ilyen hőség van, minden tárva nyitva, én odakinn a fűben is mezitláb járkálok, de nem öltöztem nagyon le. Hosszú vékony nadrág, atléta.
Kb 2-3 napja olyan fura a közérzetem, hapcizok néha, és ma olyan tüntem is előjött, ami keservesen kínoz.
Majd kicsordul a könny a szememből, amikor pisilek, úgy fáj. DE ez pikk-pakk ma jött elő, tegnap még nem fájt, nem csípett.
Én két évvel ezelőtt jártam úgy, hogy a legnagyobb hőségben fáztam fel. Én is csodálkoztam, de a doki azt mondta, hogy a felfázást nem csak a hideg, hanem a bacik is okozzák, és azoknak mindegy, hogy milyen az időjárás. Menj el dokihoz minél előbb, mert sajnos ez magától nem lesz jobb.
Jobbulást!
Én arra tippelek, hogy mezítláb járkáltam itthon napok óta. De nem gondoltam volna, mivel a beton forró.
Vagy ahogy leizzadtam és ért a szél?
Nem tudom, de iszonyatosan szenvedek most. :(
Kb 2-3 hónapja volt egy ilyenem, akkor kaptam tablettát és elmúlt. Előtte is gyakran felfáztam, de soha nem fordult elő, hogy orvoshoz kelljen mennem vele, kiéve akkor.
Most az a nagy baj, hogy nem vagyok otthon, hétfőig nem is leszek. Max patikából tudok szerezni valamit. De mégis mit?
Nem fognak hülyének nézni, hogy felfázásra kérek orvosságot 35 fokban? :(
Nem néznek hülyének, csak az a baj, hogy recept nélkül alig van erre valami. Próbáld meg az Urogin cseppeket, és szedj tőzegáfonya kapszulát + rengeteg víz, min. 3 liter/nap.
De ha súlyosbodik, vagy véres lenne a vizeleted, akkor azonnal orvos, akár ügyelet is jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!