Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vizelés után sajog a hólyagom...

Vizelés után sajog a hólyagom kb. tíz percig. Égő érzés. Felfáztam?

Figyelt kérdés
Csak utána fáj, amúgy nem, de akkor eléggé.
2013. szept. 27. 08:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen. Igyál sokat,vegyél tőzegáfonya teát. De nem ártana,ha elmennél ma orvoshoz,mert valószínűleg antibiotikumra is szükség lesz,márpedig itt a hétvége.
2013. szept. 27. 08:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy vesekő van a hólyagodban. Ebben az esetben kizárólag akkor fáj, ha a húgyhólyag üres! Menj orvoshoz, és addig is igyál sokat, hátha magától kijön (nem áltatlak, ha férfi vagy, valószínűleg eléggé fájni fog, nőnek könnyebb).
2013. szept. 27. 13:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Voltam dokinál, megnézte a veséimet, hólyagot UH-val, de nem látott semmit. Vizelet fehérje negatív, úgyhogy nem gyulladás, viszont a baba sem nyomhat ennyire semmit (terhes vagyok), úgyhogy tanácstalan vagyok.
2013. szept. 27. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!