Dzsugaswily kérdése:
Tegnap, csak alsóba voltam itthon, és 17 fok volt a házban, meg a cipőm átázott. Ma reggel, és tegnap este már az volt, hogy a vesém környékén így, ilyen tompa, belülről enyhe néha nyilaló fájást tapasztalok. Szerintetek csal felfáztam?
Figyelt kérdés
-Köszönöm szépen aki válaszol, elég kétségbe vagyok esve. Aki tapasztalt ilyet, az kérem válaszoljon, hogy mi lehet?2013. jan. 22. 21:37
1/3 anonim válasza:
Vegyél egy jó forró kamillás fürdőt, utána bújj ágyba, és jól takarózz be. Holnapra rendben leszel. 17 fokban pedig máskor öltözz fel rendesen!Zokni legyen rajtad, mert lábról legkönnyebb felfázni.
2/3 anonim válasza:
én vesemedence refluxos voltam 6 évig és nem valami jó ötlet 17 fokban alsóban mászkálni,hidd el! :) szerintem menj el háziorvoshoz,az nem árthat!
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!!! Vettem egy jó nagy fürdőt+ kamillás teaát és 1-2 nap alatt elmúlt! :)
2013. jan. 26. 01:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!