természetesen beoltattam magam,mert nem szeretnék karácsonykor betegen ágyban feküdni,és egy valag pénzt kiadni gyógyszerekre!Sok választ elolvastam,és észérvekkel győztek meg,kicsit hozzáértő emberek,akik ide írtak!Ajánlom a válaszokat mindenki figyelmébe!
2009. nov. 18. 01:43
32/47 anonim válasza:
17:58 - a béres csepp, a c-vitamin és a "sokminden" (???) evése semmit nem ér egy vírus elkapása ellen.
2009. nov. 18. 09:49
33/47 anonim válasza:
de.. az igenis ér valamit, ha erősíted az immunrendszered... nagyon sokat segít... szerinted ha ez nem érne semmit, élnének még emberek a Földön?
2009. nov. 19. 14:51
34/47 anonim válasza:
Ja, most elképzelem, ahogy az ősember nyomta magába a Béres cseppet... :D
Gimis biológiakönyvedet csapd fel a vírusokról szóló fejezetnél amúgy, van mit tanulnod belőle.
2009. nov. 19. 16:01
35/47 anonim válasza:
Meghagyom az oltóanyagot a sok idiótának, aki nem fogja fel mi folyik itt!
Ja! Üzenem a szülőknekk, akik nem adatják be a gyereknek, hogy ne legyen emitt lelkiismeret furdalásuk!
2009. nov. 19. 21:16
36/47 anonim válasza:
21:16 - gratulálok, idiótázd csak azt, aki másképp gondolkodik, mint Te, ez a kor divatja, minden középpontja az ÉN és minden, ami attól eltér pusztuljon.... :\
2009. nov. 19. 23:13
37/47 anonim válasza:
Igen!!!
2009. nov. 20. 11:35
38/47 anonim válasza:
"17:58 - a béres csepp, a c-vitamin és a "sokminden" (???) evése semmit nem ér egy vírus elkapása ellen."
Szerinted mindegy, hogy milyen az immunreendszered? Mindegy, hogy gyenge vagy erős? Akkor az AIDS-ek is biztosan az erős immunrendszerükbe halnak bele.
2009. nov. 20. 16:22
39/47 anonim válasza:
16:22 - a szövegértést még gyakorold. Egy vírus elkapásáról beszéltem és a bérescseppel/cévitaminnal való kapcsolatáról, nem többről. Ha Neked ebből az jött le, hogy én azt mondtam, hogy nem baj, ha gyenge az immunrendszerünk, akkor ügyi vagy!
2009. nov. 20. 16:25
40/47 anonim válasza:
Persze, hogy idióta az összes! Aluliskolázott(tiszt a kivételnek, bár így mégnagyobb szégyen), buta, befolyásolható marha, akik észre sem veszik, hogy mi történik!!!
Csak 1 dolgot említsek... szerintetek ez mekkora többletbevétel az államnak?! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!