Milyen műtétre számíthatot orrommal kell menjek lehet korházba?
Nem kapok levegőt az orromon csak orrsprayval ami 5-6 óráig tünetmentes utána nem kapok levegőt az orromon kelett menni CT re aminek az az eredménye hogy valami "Septum balra deviál, rajta bal oldalon crista képződés is látható, mely a középső és alsó orrkagylót diszlokálja.
A középső orrkagylók részben bullosus jellegűek.
Mellékürekben kóros nyálkahártya-megvastagodás nem mutatható ki.
mostoid sejtek legtartóak.
Orvosi vélemény:
Septum deviatio
Ez nem tudom mit jelent és hogy milyen műtétre számíthatok?
Veszélyes nagyon esetleg több nap kiesést jelent ez nekem ?
Altatnak az az szükséges e az altatás vagy csak érzéstelenítik?
Valaki kérem mondjon majami hasznosat hogy még is mire számíthatok és ez mennyire fáj?
Orrvövény műtétem volt gyerekkoromban a Heim Pál Gyermekkorházba csinálták az ilyen 3-4 nap volt altattak műtét elött és baromira fájt amikor felébredtem meg még utána is egy ideig tehát nem tudom hogy ez mi köszönöm előre is a válaszokat!
Ment a zöld jel köszi! :)
De azt mond el légyszi hogy mitól van hogy valamikor 6 órán keresztül jó ha meg eldugul az orrom egy idő után kidugul meg ilyenek elképzelhető a kagyló is azt ki lehet szedni vagy az orrsövény vissza nő vagy hogy van ez ? :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!