Üdv! Olyan problémám van az orrommal, hogy elég könnyen vérzik. Mi rá a megoldás?
Figyelt kérdés
Ha náthás vagyok akkor egyértelmű dolog nálam az orrvérzés. Az orrfújásoktól elpattannak az erek az orromban. Arra is volt példa, hogy feljöttem a harmadikra és elkezdett vérezni az orrom. Van hogy eláll 10 perc után, van hogy egy 15 perc vérömlés majd még órákig szivárog minimálisan. Tehát a kérdés: Mi erre a megoldás? Mert nagyon elegem lett belőle. Orvos mit tud vele tenni? (Végleges megoldást akarok! )2013. márc. 20. 01:09
1/6 anonim válasza:
Ugyanez a problémám volt nekem is nagyon idegesítő volt...nekem elégették az eret de nem volt fájdalmas egy pillanat az egész azóta soha nem vérzett pedig az jó pár évvel ezelőtt volt.
2/6 anonim válasza:
Szedjél rá Rutascorbin gyógyszert! A hajszálerek törékenységével kapcsolatos vérzésekben pl. gyakori orrvérzés esetén használatos. A hajszálerek falát erősíti, rugalmaságát javítja.Erőss menstruációs vérzés esetében is ajánlatos. Ez egy vitamin! Keress rá a googliban,de azt hiszem adják recept nélkül is.
3/6 A kérdező kommentje:
Ez a kiégetős dolog érdekel. Bemegyek SZTK-ba!
Köszi!
2013. márc. 20. 02:55
4/6 anonim válasza:
Háziorvoshoz is el kellene menj, mert egy kivizsgálás (vérkép) nem ártana, mert lehet más oka is, de sokszor az orrban levő érrel van a gond, ez viszont orr-fül-gégészet.
5/6 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Nekem anno Rutascorbint írtak fel hát semmit se segített ezért jött az égetés...
6/6 anonim válasza:
Fül-orr-gégszeten vették észre nekem is a megduzzadt eret az orromban. Elégették nekem is. Nem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!